Snow foam lance pro skopčáky snadné aquatak 100 univerzální aquatak 125 vysokotlaké ostřikovače pěny zbraň, auto čištění součástí

Hodnocení 

553.00 Kč

-50%

1 128.50 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: bosch, 2 pěna gun, auto efekt, vstřikovače bosh, dirt blaster, auto samolepka, bosch nářadí, upravit sněhu, pěny lance, práce podložky, auto čištění 10.

Dovolte, 1-5 mm chyby vzhledem k ruční měření. Položka barva zobrazena na fotografiích může být zobrazeno mírně lišit na monitoru počítače, protože monitory nejsou kalibrovány stejně. Vhodné pro:AR Makita Bosch AQT Black&Deck vysokého tlaku podložky

Snadné Aquatak 100

Snadné Aquatak 110

Snadné Aquatak 120

Univerzální Aquatak 125

Univerzální 135 Aquatak

Předem 135 Aquatak

Předem Aquatak 150

Předem Aquatak 160 Poznámka:Prosím, zkontrolujte, zda adaptér velikost a ujistěte se, že odpovídá vašemu stroji.Jako toto je náhradní díl pro vysokotlaké ostřikovače,prosím, zkontrolujte a ujistěte se, že odpovídá vašemu stroji.Nebereme žádnou odpovědnost za nekompatibilitou produktu.Pokud jste není jasné,prosím, kontaktujte nás,pomůžeme vybrat vhodný náhradní díl.

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ

∽1∽Prosím, zkontrolujte, zda adaptér velikost a ujistěte se, že odpovídá vašemu stroji.Jako toto je náhradní díl pro vysokotlaké ostřikovače,prosím, zkontrolujte a ujistěte se, že odpovídá vašemu stroji.Nebereme žádnou odpovědnost za nekompatibilitou produktu. Pokud jste není jasné, prosím, kontaktujte nás, pomůžeme vybrat vhodný spaare část.

∽2∽ prodloužit životnost pěnové trysky, musíte se řídit až s čistou vodou po dobu 30 sekund, aby vypláchnout jakékoliv snow foam cleaner po použití pokaždé. Pokud je ponechána v, mesh filtr se může stát měřítko a blokovány. V PŘÍPADĚ, ŽE PĚNA GENERÁTOR NEMŮŽE PRACOVAT SPRÁVNĚ,PROSÍM, ZKUSTE ZKONTROLOVAT NÁSLEDUJÍCÍ BODY:

∽1∽ Pokud tlak podložka funguje správně. Nemáme žádné úniky vody a úniky vzduchu kdekoliv.

∽2∽ Pokud je tlak a průtok vody z kohoutku, je nedostatečná. Pěnový generátor canrsquot vytvořit pěna, nízký tlak a průtok vody. Také.

∽3∽ Pokud někde pěny generátor je blokován nečistot, sušené pracího prostředku, nebo těsnící páskou. Prosím, zkontrolujte nerezové oceli trysky, mycího prostředku sací tryska a filtr ok. (Prosím, kontaktujte nás, pokud jste donrsquot vědět, jak rozebrat generátoru pěny a vyčistit sítkový filtr) ČKD

∽1∽ Q: Jak dlouho to bude trvat, aby si na mě?

A: Obvykle pozemku bude trvat 15-20 dnů, aby se k vám dostat, ale někdy to bude trvat 2 měsíce (Brazílie může trvat 3 měsíce) za něco mimo náš dosah během přepravy. Pokud jste donrsquot získat pozemek do 2 měsíců, což se zdá, že zásilka je ztracena nebo něco jiného, můžete otevřít spor a my bychom vrácení peněz pro vás.Doufám, že za pochopení a děkuji.

_________________________________________________________________________

∽2∽ Q: mohu si vybrat jiné přepravní cesty?

A: Ano, můžete si vybrat lodní cesty, když umístíte objednávku. Děkuji.

_________________________________________________________________________

∽3∽ Q: Proč trvá tak dlouho, aby dostat náhradu?

A: Donrsquot strach, obvykle to bude trvat 5-20 pracovních dnů, aby si vrácení peněz zpět. Pokud ne, budete muset jít požádat Zákaznickou Službu o pomoc. Děkuji.

_________________________________________________________________________

∽4∽ Q: Bude naším cílem být předmětem cla?

A: Každý balíček může být předmětem tarifů a různých celních politik pro různé země.Nicméně, místní zámořské sklady (Rusko, Španělsko a Spojené Státy), nebude podléhat clu.

_________________________________________________________________________

∽5∽ Q: jsem donrsquot chci, láhev pěny lance, můžete prodat zbytek dílů

zvlášť?

A: Ano, můžeme vám prodat ty části, ale cena je téměř stejná jako s flaškou. A tam může nastat, že naše pěna lance nemohl se vešly v láhvi. Takže jsme naznačují, že si koupíte celý pěny lance. Děkuji.

_________________________________________________________________________

∽6∽ Q: Můžu dostat láhev bez loga?

A: Ano, máme lahve bez loga. Pokud si objednáte 2 kusy, bychom vám posílali lahve s logem. Aby částka více než 12 kusů, bychom poslat lahví bez našeho loga. Pokud chcete, aby všechny lahve s logem, prosím, zanechte vzkaz. Díky za pochopení.

_________________________________________________________________________

∽7∽ Q: sledování stavu ukazuje, dodávka selhala, co mám dělat?

A: Pro tuto situaci, možná budete muset vyzvednout zásilku sami na místní poštu s sledovací číslo, nebo požádat zaměstnance, aby vám pomohou sledovat zásilku. Omlouvám se za způsobené nepříjemnosti.

_________________________________________________________________________

∽8∽ Q: Proč sledování stavu nezmění vůbec na dlouhou dobu?

A: To trvá dlouho pro lodní společnosti, pro sledování zboží a aktualizovat informace o sledování, a to zejména, když zboží je v rámci dopravy na různé dopravní dep. Doufám, že za pochopení.

_________________________________________________________________________

∽9∽ Q: mohu získat digitální fakturu?

A: Ano, uveďte, prosím, nám svůj E-mail. Budeme posílat je na vás. Děkuji.

Průmysl Klíčová Slova

hellip

máme všechny druhy náhradních dílů pro vysokotlaké ostřikovače,jako jsou myčky snow foam lance sníh pěnové dělo,stříkací pistole,vodní filtr ,vstupní konektor výstupní konektor,zahradní hadice,EU, rychlé konektor,kovové trysky,1/4 rychle připojen adaptér,kovová pistole,vysokotlaké hadice,mýdlo, láhev,náhradní díly pro čerpadla,rotační kartáč,fix, štětec,balíček kartáč,písek blaster,čištění potrubí,hadice, flexi lance,turbo tryska,high-low tryska,4 v 1 lance,3 v 1 lance,5 v jednom kopí,čistič podlah.

Objem 1000ml
Položka Délka 24cm
Šířka Položky 8.5cm
Hmotnost Položky 0.46kg
Externí Testování Certifikace ROHS
Název Modelu CF-PM0042
Oblek pro Bosch AR Makita Michelin Greenworks
Značka město wolf
Typ Položky Auto Podložka
Patří Příslušenství No
Typ Motoru NIC
Položka Výška 31cm

Související produkty