PU Kůže Universial Přední autosedačky Protector Automobilové Potahy Non-slip pro BMW f10 pro Ford Golf 4 pro Peugeot 206

Hodnocení 

514.72 Kč

-19%

643.40 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: golf 4 příslušenství cofano, bmw f30, kojenecké autosedačky protector, audew skok startér, F10, lancer pu autosedačky, e tron potah sedadlo kůže, golf 6 r potahy, panel seat leon, matice peugeot 307.

Univerzální PU Kůže Pronájem Sedáku Předního Sedadla Kryt Non-slip Chránič Podložka Černá

Specifikace:

Název Modelu: F29889

Název produktu: autosedačka kryt

Stav: Nový

Materiál: PU kůže

Barva: Červená / Modrá / Růžová / Béžová / Černá

(Prosím, dejte nám vědět Barvu, kterou chcete.Můžete zanechat zprávu na váš Paypal vědomí, aby nám řekli.)

Typ: Potahy A Podporuje

Množství: 1ks

Vlastnosti:

1.PU Kůže s vynikající Šití.Vrstva 3mm vysoce flexibilní houba je postaven v pro dobrou prodyšnost.Modelování plynně elegantní,to vypadá luxusní.

2.Zpět auto sedadla protector má kapsy, které poskytují dostatek úložného pro telefon,kreditní karty,nebo klíče atd.

3.Boční hrany hladké linie,a to nejen zvýšil stereoskopické pocit z potahu,ale také nemusí mít vliv na použití bočních airbagů.

4.Plné balení edge design chrání vaši autosedačku lepší.

5.Univerzální fit a 100% vodotěsný / sweatproof ochranu pro váš hadřík nebo kožený interiér anatomické sedadlo od potu (po fitku), pití skvrny, zvířecí srst a alergeny, a každodenní nečistoty a špínu.Užijte si více klid mysli!

Obutí: Univerzální (Použitelný na 99% modelů na trhu)

Balíček zahrnuje:

1x Pronájem kryt sedadla

Poznámka:

1.Poskytujeme jasné fotografií, měření, kde je to možné.Prosím, podívejte se co nejvíce, aby se ujistěte se, že položka je ten, který potřebujete.

2.Prosím, aby 0.5-1 cm rozdílu vzhledem k ruční měření.(1inch=2.54 cm)

3.Nejsou tam žádné instrukce v ceně!Profesionální Instalace Je Vysoce Doporučeno!!Pokud chcete vědět, jak používat nebo ji nainstalovat,kontaktujte nás E-mailem.Budeme poskytovat pomoc, stejně jako je to možné.

/ O službě / On Čas Dodání Plnou náhradu, pokud produkt není obdržela v garantované dodací lhůty Delší Ochranu, 15 den, více ochrany po dokončení objednávky Vrací se Příplatek Vrátit jakýkoliv výrobek,pouze v perfektním stavu Garantované Kvality Kvalita Zaručena nebo Plnou náhradu

Pokud máte nějaké problémy s naší věcí nebo služeb, prosím neváhejte a kontaktujte nás nejprve před odjezdem negativní zpětnou vazbu.Uděláme, co bude v našich silách vyřešit jakýkoliv problém a poskytnout vám s nejlepší služby zákazníkům.

Původ KN(Původu)
Typ Položky Potahy A Podporuje
Speciální Funkce Základní Funkce
Rozhodné Období Čtyři Roční Období
Značka Audew
Typ Materiálu PU

Související produkty