Meijuner 2020 Nové Non-slip Pohovka Kryt Plná Barva Plaid Pohovka Kryt Pohovka Polštář Úsek Pohovka Ručník Líný Pohovka Kryt MJ428

Hodnocení 

571.17 Kč

-38%

921.31 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: postel pohovka, krátké pohovka kryty, pohovka, ubrus vánoční, úsek univerzální pohovka kryt, kryt pohovka, přehoz na pohovku, úsek univerzální pohovka kryty, cherry blossom foto pozadí, kryt na gauč rozkládací.

Popis Položky

Název Produktu: Pohovka Kryt Produkt Materiál: Polyester/Spandex Balení: 1 kus / opp, Jak měřit gauči? Před objednáním doporučujeme měření vašeho nábytku určit správnou velikost. Pohovka délka mezi 90-140cm na výběr Jedno-sedačková pohovka kryt Pohovka délka mezi 145-180cm výběr Dvě-sedačková pohovka kryt Pohovka délka mezi 190-230cm výběr Tří-sedačková pohovka kryt Pohovka délka mezi 235-300 cm na výběr Tři-sedačková pohovka kryt, Jak nainstalovat? Krok 1: umístěte potah přes pohovku s štítku na zadní Krok 2: Vytáhněte tkaninu rovnoměrně na gauč a tlačit bílá houba válce v prostorech mezi polštáře, tvarování kryt na pohovce a drží látku pevně Kroky 3: Nakloňte pohovka a najít elastických vazeb. Vytáhněte přední a zadní vazby spolu pevně a kravatu. Vytáhněte boční vazby dohromady a pevně Krok 4: Dát pohovce dolů a pll kryt pevně, tahání přebytečné tkaniny na zadní Kroky 5: vychutnejte Si své nově zajištěno pohovka! Teplé řádku: 1. Prosím, změřte si pohovku zahrnují loketní opěrka,pak vybrat velikost,pokud nechcete měřit, patří loketní opěrka,pohovka krytí bude menší než vaše pohovka. 2. Vzhledem k různé velikosti pohovky mezera, malý pruh látky může někdy pracovat velmi dobře, když mezera je příliš velké nebo příliš malé. 3. Je-li příliš malý, doporučujeme vám, abyste si jen dát nějaký odpad, oblečení nebo ručníky do mezery a není třeba použít malý pruh látky. 4. Pokud je příliš velká, bude lepší, když dáte odpad, oblečení nebo ručníky do pohovky mezera se tyto malé látkové proužky.

Doprava a Prodej

1.Přepravní náklady: Různé země, různé náklady, ale v některých zemích poskytujeme dopravu zdarma. 2.Přepravní doba: doba přepravy se liší s různými způsoby dopravy, nebo do různých zemí. 3.Položka Doba Zpracování: doba zpracování pro konkrétní pořadí se liší podle typu produktu a stavu populací. Většinou, doba zpracování může být 3 až 15 pracovních dnů. 4.Balení stav, kdy doprava: Prosím, otevřete balíček a pečlivě zkontrolujte před podpisem o převzetí. Pokud tam jsou nějaké škody, prosím, nepodepisujte příjmy. 5.Pokud chcete, aby vaše zboží dodáno velmi rychle, prosím, kontaktujte nás pro více rychlé express, ale to bude potřebovat dodatečné náklady. 6.Platformě www.kscm-jicin.cz pouze předpovídá, doba dodání na základě big data. To je pouze pro referenční účely. To může být časné nebo opožděné. 7.Podívejte se prosím na následující podle logistické metody, které jste vybrali. K dispozici: www.kscm-jicin.cz Standardní Doprava/ePacket Balíček/China Post Air Mail / China Post Obyčejné Malé Paket Plus / www.kscm-jicin.cz Saver Shipping / www.kscm-jicin.cz Premium Doprava. Poznámka: China Post Obyčejné Malé Paket Plus je bez mezinárodní sledovací číslo, takže to nemůže být sledována, kdy zásilka opustí Čínu.

Značka Meijuner
Původ KN(Původu)
Číslo Modelu Meijuner428
vzor TISKNOUT
Materiál 100% Polyester
Výroba Pohovka Kryt
Použitelné Pohovka Sekční Pohovka
Vzor Typu Kostkované
Styl Jacquard
Velikost many size

Související produkty