Multifunkční pull-out nástroj pro demontáž nástroj vstřikovače

Hodnocení 

908.34 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: w140, w114 w115, hlavice řadicí páky w124, 190e w201, mercedes w114 w115, w126, w115, w123 shift, w116, w201.

Vážení kupující: Pokud se rozhodnete "ekonomický" způsob dopravy, pak v hlavní sezóně logistiky, některé země budou zpoždění přijímání balíčků na chvíli. Pokud nemůžete přijmout zpoždění, tak prosím, vybrat leteckou poštu, rychlejší přepravu a ochranu. Pokud potřebujete více dalších elektronických produktů, můžete mě kontaktovat. máme velký elektronická jednotka store, uvítáme vaše rady! Nákup Tip: Pokud obdržíte produkt, výrobek se objeví jemné škrábance, zlomené, ohnuté kolíky, v případě, že nemá žádný vliv na použití, nepřijmu vaší diskuse, pokud nesouhlasíte, prosím ne v můj nákup v obchodě, samozřejmě, pokud přijmete tento jemný produkt situace, v odůvodněných případech, když jsme se vyhnout sporu, budu moci nabídnout nějaké slevy na nové objednávky. Pokud potřebujete další díly Pls, klepněte na tlačítko a odeslat objednávku.Pokud potřebujete větší množství,Pls kontaktujte nás. Pokud vám vadí cena,Pokud některé díly nemůžete najít v mém obchodě,Pls kontaktujte nás,stále máme mnoho částí, ne zveřejněny. My vám pošleme nejnovější verze produktu, vylepšená funkce. Možná to má jiný tvar nebo barvu. Pokud nemůžete souhlasit, pls nekupujte. Prosím, ne otevřít spor a nechat žádné špatné zpětnou vazbu, pokud máte jakýkoliv dotaz, neváhejte nás kontaktovat,budeme vám dát uspokojivou odpověď. Doufám, že chápete nás, předem děkuji.

Když si objednáte, prosím, vyberte způsob dopravy a zaplatit za objednávky včetně expediční poplatek. Budeme odeslání zboží do 5 dnů, jakmile vaše platba je dokončena.

Nemáme uarantee dodací lhůty na všech mezinárodních zásilek v důsledku rozdílů v celní odbavení časy v jednotlivých zemích, které mohou ovlivnit, jak rychle se váš produkt je kontrolována. Vezměte prosím na vědomí, že kupující jsou odpovědní za všechny další celní poplatky, makléřských poplatků, cel a daní, pro dovoz do vaší země. Tyto dodatečné poplatky mohou být vybírány v době dodání. Nebudeme vrácení poplatků za dopravu pro odmítl zásilku.

Náklady na dopravu nezahrnuje žádné dovozní daně, a kupující jsou odpovědné za cel.

Všechny objednávky bude loď do 1-5 buiness po zaplacení ověřit .Pls čekat v pacienta.

China Post mail, není rychlý , Usally třeba 15-60days arriived.Pokud v naléhavé .Pls vybrat DHL/ Fedex/EMS.Můžeme napsat nízká hodnota pro zákaznická když v nouzi!

China Post Obyčejné Malé Paket Plus jen můžete sledovat na domácí naší země,ale to nemá vliv na váš příjem.

Pokud chcete, aby vaše produkty a nechcete ztrácet čas, pls vybrat China Post Registrované Letecké Pošty. Pokud se rozhodnete China Post Obyčejné Malé Paket Plus a balíček se ztratil. Dokážeme vám, že jsme poslat balíček a můžeme jen refound 50%. To je váš výběr, Musíme riskovat. Pokud nemůžete souhlasit, pls nekupujte.

China Post Obyčejné Malé Paket Plus a Čína Příspěvek Registrované Letecké Pošty, vše můžete sledovat v

Vaše spokojenost a pozitivní zpětná vazba je pro nás velmi důležité. Prosím, zanechte pozitivní zpětnou vazbu a 5 hvězdiček, pokud jste spokojeni s našimi položky a služby.

Pokud máte nějaké problémy s naší věcí nebo služeb, prosím neváhejte a kontaktujte nás nejprve před odjezdem negativní zpětnou vazbu. Uděláme, co bude v našich silách vyřešit všechny problémy a poskytnout vám s nejlepší služby zákazníkům.

ZPĚTNÁ vazba: Vzhledem k tomu, vaše zpětná vazba je velmi důležitá pro náš rozvoj podnikání, upřímně zveme vás na dovolené pozitivní zpětnou vazbu pro nás, pokud jste spokojeni s našimi produktů a služeb. To bude jen trvat 1 minutu. Děkuji!!! :) Pokud nejsou spokojeni s produktem a služby,prosím, laskavě kontaktujte nás před odjezdem žádné negotive a a neutralfeedback. Budeme se snažit v našich silách uspokojit vás. Děkuji!!! :)

Číslo Modelu Multifunkční
Původ KN(Původu)
Typ pull-out nástroj pro demontáž nástroj vstřikovače
Značka DEFUTE
Materiál Výrobky z oceli

Související produkty