FORUDESIGNS BBQ Vlk Zástěra bez Rukávů Vodotěsné Anti-olej Zástěry Kuchyně Vaření Pasu Bib Kreativní Ženy, Zástěry pro Domácnost

Hodnocení 

302.56 Kč

-30%

432.32 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: malování zástěru muž, minnie malování zástěru, děti alpaka zástěra, lol zástěru děti, monogramem vaření, zástěra, děti citronu zástěra, ženy, paní, zástěra, ženy nahé zástěra batman, malba zástěra oranžová, malování zástěru etsy.

platba

1.Nejlepší způsob, jak je přímý on-line platby, můžete si vybrat sami.Pokud chcete, aby ostatní platební podmínky, dejte nám prosím vědět, než když si objednáte.

2.Plná platba musí být provedena do 7 dnů po objednávce, nebo bude objednávka neplatnou nebo zrušena systému.

3.Ujistěte se, že jste dokončili všechny podrobné informace, jako je kontaktní osoba,adresa,psč a telefonní číslo při vyplňování svého kupce informace.

Doprava:

1.Jsme doprava zdarma China Post Air Mail, dosah.Doprava zdarma do Epacket do Ruska a USA,většina zemí v rámci 14-55 pracovních dnů.

2.Budeme posílat zboží do 2-5 pracovních dnů po úplném zaplacení byla potvrzena,pokud platba není k dispozici,vaše objednávka bude automaticky uzavřen.

Návrat a Záruka:

1.Všechny výrobky jsou kontrolovány před odesláním,takže pokud nejste spokojeni s nákupem,si můžete vyměňovat položky v jednom týdnu a kaše cantact nás do 24 hodin od obdržení vašeho nákupu.

2.Poštovné a předání poplatek je nevratný, a zákazník by měl být odpovědný za všechny starosti návratu a reshipping.

3.Všechny vrátit zboží musí být v původním podmínkám,včetně krabice a příslušenství,Muži z vady nejsou zaručené,jako jsou rozbité,poškrábaný a tak dále.

4.Foy jakékoli položky,prosím, poslat EMS nebo místní příspěvek, když poslat zpět.

Zpětná vazba:

1.Kupující je brzy potvrzení bude vysoce ocenil po obdržení zboží.

2.Protože vaše zpětná vazba je velmi důležitá pro naše podnikání je vývoj,upřímně zveme vás na dovolené pozitivní zpětnou vazbu 4/5 pro nás, pokud jste spokojeni s naším produktem a servece.Zabere to jen 2 minuty, ale to 1 minutu má velmi zásadní význam pro nás.

3.prosím, kontaktujte nás před spory nebo zanechání žádné negativní nebo neutrální zpětnou vazbu.Budeme pracovat s vámi vyřešit jakékoli problémy.

Materiál Non-Tkané Tkaniny
Typ Pas
Květinové tisk zástěru 75*67cm
Položka tablier kuchyně
Klasifikace Zástěra Bez Rukávů
Použití Čištění
Číslo Modelu R
Značka FORUDESIGNS
Balení jeden sáček pro každý kus
Styl Kuchař, Zástěra

Související produkty