Diamond PU Kožené Flip Pouzdro Pro Xiaomi capa Redmi 7 se Vztahuje na Případy, sFor Casa Xiaomi Redmi para Y3 A K20 Poznámka Capa Xiaomo mi 9t

Hodnocení 

104.24 Kč

-46%

196.59 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: ai kamera xiaomi, redmi 8 32gb, octa tablet, xiaomi mi8 transparentní explorer, redmi k20 bat, displej xiaomi mi a3, 9t, xiaomo, redmi k20 nilkin, movil xiaomi.

POZNÁMKA: Prosím, přečtěte si to, než si místo pořadí, díky!!!!!

1. Pokud vaše celková částka objednávky je nižší než $5.00, budeme doprava zdarma přes China Post Obyčejné Malé Paket Plus, ŽÁDNÉ sledování pro malé objednávky (uvidíte pozemku zůstat v Číně, se nemusíte starat o to, to není zde).

Pokud chcete s sledovací, způsob dopravy, prosím, vyberte China Post Air Mail nebo www.kscm-jicin.cz Standardní Poštovné nebo ePacket nebo DHL nebo UPS, ale to bude utrácet více peněz za poštovné.

2. Žádný Spor, prosím : Prosím neotvírejte sporu do 60 dnů (Brazílie 90 dnů) , to je nežádoucí, pojďme se udržet dobré obchodní vztahy, Díky za vaši laskavou pochopení.

a. - Li Potvrdit, Čas se blíží, ale stále není obdrželi vaši objednávku, prosím, kontaktujte mě (Aby Zprávu nebo Odeslat Zprávu pro Kupujícího), budu prodloužit termín dodání pro vás.

b. Pokud po 60 dnech (Brazílie 90 dnů), můžete stále nedostávají zboží, prosím, kontaktujte mě (Aby Zprávu nebo Odeslat Zprávu pro Kupujícího), jsem vám vrátíme plnou peněz na vás.

Diamond PU Kožené Flip Pouzdro Pro Xiaomi capa Redmi 7 se Vztahuje na Případy, sFor Casa Xiaomi Redmi para Y3 A K20 Poznámka Capa

Původ KN(Původu)
Kompatibilní Xiaomi Model Redmi Note 7
Design pro Telefon Etui Případě estuche Positivo Funda Telepon Vybavená Případě
Feature1 telefonen ghuthan guthain telefon puhelin puhelimen puhelimeen
Typ pro Bumper Case Coques Zadní Kryt Phonet Flip Pouzdro Moviles
Značka mksup
Feature2 schelp omhulsel concha carapaca skal guscio para za zalijeme telefon
Kompatibilní Značka Xiaomi
Funkce pro Redmi Coques Poznámka 7 Tašku Xiaomi Redmi 7A Ochranné Bhlaosc

Související produkty