Chong Cao Hua, Cordyceps Militaris, Houba Cordyceps

Hodnocení 

237.03 Kč

-14%

278.77 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: angelica sinensis, houbové mycelium, Cordyceps sinensis, čerstvé houby shiitake, cordycep, cordyceps kapsle, sáčku ze síťoviny mořské plody, huatuo zaizao prášky čína, houby podhoubí, dekor hub.

Popis

Koupit Chong Cao Hua 虫草花, Cordyceps Militaris, Houba Cordyceps on-Line přímo Z Číny. Cordyceps Militaris je lék na slabost a únavu, a to je často používán jako celkový omlazovací prostředek pro zvýšení energie, zatímco zotavuje z vážné nemoci. To je často předepsané pro starší lidi, aby zmírnit obecné bolesti a bolesti. Žádnou Otázku, Jen Neváhejte A Conatct Nás>>

Popis Produktu:

Název Produktu: Sušené Houby Cordyceps Militaris

Latinský Název: Cordyceps Militaris

Společný Název: Cordyceps Militaris

Čínské Jméno: 虫草花 chong cao hua

Původ: Provincie Jilin,Čína

Balení: Sáček

Skladování: Uchovávejte v chladném, suchém a žádné světlo místo

Přečtěte Si Více Informací. O Něm (V Angličtině):

První písemný záznam o Cordyceps houba pochází z Číny, v roce AD620, v době Dynastie Tang, která hovořila o stvoření, jejichž roční existence narážel na přeměnu ze zvířete na rostlinu, v létě, a pak zase z rostlin do zvířat, v zimě. Cordyceps má dlouhou historii jako vzácné a exotické léčivé houby s řadou dalekosáhlé léčivé účinky.

V současné době existuje více než 680 zdokumentovaných druhů Housenice. Všechny Cordyceps druhy mají podobný životní cyklus a vyvinuly mechanismy k invazi hmyzu a rostou na nich; hlavní rozdíl je v místě, kde rostou a hostitelského hmyzu se infikovat. Cordyceps druhů zůstat ladem v půdě, dokud se nedostanou do kontaktu s hostiteli. Všichni rostou uvnitř těla hostitele před vyplývající z hostitelské tělo v létě. Kromě jejich morfologické rozmanitosti, ale také velmi liší v cultivability.

Dva druhy Cordyceps houba nejvíce široce používaná a ceněná v tradiční Asijské lékařské praxi jsou C. sinensis a C. militaris. Ačkoli C. sinensis může být nejslavnější a drahé houby, je to poměrně vzácné, a nemůže být snadno pěstovány v kultuře vzhledem k tomu, že C. militaris je nejvíce úspěšně pěstovaných druhů.

Nedávné studie ukázaly, že přírodní populace C. sinensis jsou klesající, protože z více než-sbírce. Kvůli nedostatku a vysoké ceně wild C. sinensis vzorky, mnoho padělaných materiálů, včetně kultivované výrobky jsou prodávány na trhu, což vede k nutnosti jejich ověření a kontrolu kvality.

Zatímco C. sinensis může být nejvíce dobře-známý druh, moderní věda se nyní odhalili potenciálně cenné léčivé vlastnosti v C. militaris. C. militaris byla stále více vnímána jako náhrada za C. sinensis, protože jejich podobné chemické kapacit a léčivé vlastnosti.

Co Je Cordyceps Používán Pro

V TCM, Cordyceps je také věřil mnoho, zejména v okolí Tibetu, jeho místo původu, lék na slabost a únavu, a to je často používán jako celkový omlazovací prostředek pro zvýšení energie, zatímco zotavuje z vážné nemoci. To je často předepsané pro starší lidi, aby zmírnit obecné bolesti a bolesti.

Co Je Cordyceps

Cordyceps druhů obsahuje širokou škálu sloučenin, které jsou považovány za nutriční. Cordyceps druhů obsahuje všechny esenciální 18 aminokyselin, vitamíny E, K, B1, B2 a B12, polysacharidy, proteiny, steroly, nukleosidy, makro - a stopových prvků (K, Na, Ca, Mg, Fe, Cu, Mn, Zn, Pi, Se, Al, Si, Ni, Sr, Ti, Cr, Ga, V a Zr).

Hlavní aktivní složky Cordycepsu militaris jsou: cordycepin, cordycepsová kyselina (d-mannitolu), steroly (β-sitosterol, ergosterol) jako důležitý zdroj vitamínu D, nukleosidů (adenosin, uracil, adenin), polysacharidy, a SOD (superoxid dismutase – biologicky aktivní protein, je důležitým klíčem enzymu. Farmakologické studie ukázaly, že tyto účinné složky hrají důležitou roli v lidské péči.

Srovnávací studie mezi Cordyceps militaris a C. sinensis ukázal, že C. militaris má vyšší obsah Cordycepsin a Cordycepsová kyselina a další důležité bioactives než C. sinensis.

Co Říká Věda

Existuje mnoho zpráv v literatuře o biologických činností C. sinensis a jeho volný radikální úklidu pozemku.

Mezitím, Cordyceps militaris, získal větší pozornost v posledních letech vzhledem k uznání, že má biologické účinky na zdraví-stimulační vlastnosti a léčivé účinky.

Jak Se Cordyceps Užívá

C. Sinensis je tradičně užíván v čaji nebo jíst celé, buď sama, nebo vařené s různými druhy masa. Dnes, kromě zavedené tradiční prostředky spotřeby, práškový mycelium a mycelial extrakty jsou také k dispozici v capsulated a nekapsulárních formě. Obecně platí, že klinické studie byly prováděny pomocí 3-4,5 g. C. sinensis za den.

Cordyceps militaris kultury mají dvě hlavní využití:-

C. militaris plodu-těla a mycelia může být použit jako zdravotní produkty a léky. Kultury C. militaris se používají k výrobě léků pro údržbu ledvin a plicní funkce. V současné době, více než 30 druhů C. militaris produkty pro zdraví a léky jsou k dispozici na trhu.

C. militaris plodu-subjekty mohou být přímo konzumovány jako jídlo a používá se na dušené kuře, dušená kachna, polévka, horký hrnec, čaj a tak dále. Použití C. militaris v polévka je velmi populární v Jihovýchodní Asii, zejména v Guangdong, Hong Kong a Tchaj-wan, Čína. Toto použití bylo prokázáno, že být bezpečné, pokud je spotřeba méně než 2,5 g/kg tělesné hmotnosti.

Původ KN(Původu)

Související produkty