HEXIN Shapers Pasu Trenér Oceli Kostí Latex Pasu Shaper Underbust Ženy Hubnutí Tělo Shaper Plus Velikosti Shapewear

Hodnocení 

345.82 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: rameno shaper ženy, 470uf 63v, tělo pasu shaper ženy, kombinézu, beonlema pasu shaper ženy, hrnek na kávu s tebou, kombinézu sexi, bodi shaper, pasu shaper holky, kombinézu spodní prádlo.

NAJÍT SVÉ VELIKOSTI SHAPEWEAR

Mějte na paměti, že shapers jsou kompresní oděvy, které jsou navrženy tak, aby štíhlou postavu, je důležité dodržovat naše měření kroky místo toho, tím, že svou velikost oblečení, výška nebo hmotnost.

VELKOOBCHOD A DROPSHIPPING JSOU OBA UVÍTALI? Pro velkoodběratele nabízíme slevy nebo expresní doprava zdarma, která trvá jen 3-7 dny, aby se dospělo. Pro pokles lodní dopravy, můžeme poslat zboží k vašim zákazníkům přímo a nenechá informace o nás, pokud byste chtěli. JAK MOHU SLEDOVAT MŮJ POZEMEK? Můžete sledovat vaši zásilku na následující webové stránky pomocí sledovací číslo: www.17track.net/en (Zkopírovat do prohlížeče, otevřít), CO MŮŽU UDĚLAT, KDYŽ NÁKUP OCHRANU, ČAS SE krátí? Pokud váš nákup ochranu, čas se krátí, prosím, kontaktujte nás a my vám může pomoci prodloužit. Takže vaše peníze nepůjdou na můj účet.

Materiál Bavlna
Pohlaví ŽENY
Dodání
Sexuálně Sugestivní No
Číslo Modelu 4791-153
Tkanina Typ Satén
Tloušťka STANDARDNÍ
Dekorace NIC
Obscénní Obrázek No
Barva
Značka HEXIN
Velikost
Shapewear Pás Cinchers
Úroveň Řízení Firma
Funkce
Napájení Typ
Typ Položky Frézování
Kosti z těla shaper 4 Ocelové Kosti

Související produkty