DIY Hodí pro Pandora Kouzlo Náramky Šumivé Vločka Pave Korálky 925 Sterling-Stříbra-Šperky Doprava Zdarma

Hodnocení 

354.47 Kč

-18%

432.32 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: kniha plastové kreslit, tlačítka, značka, zlato, velký polštář kaktus, bfme 2 1 06 patch, cam protector p20, bfull sukně prádlo, svatební poháry strany, auto kryty optima, modré ženy kancelář.

Jsme profesionální výrobu 925 sterling silver korálky(přívěsky) v Shenzhen Čína. Všechny korálky(přívěsky) jsou vyrobeny 925 sterling silver(podpora test). Prodáváme všechny položky ve vysoké kvalitě s nejnižší cenou. máme mnoho položek, prosím, začít vyzvednout své oblíbené korálky a přívěsky v našem obchodě vyzvořit svůj vlastní styl šperky.

1. Materiál: 100% 925 sterling silver

2. Barva:Stejné jako Obrázek níže

3. Produkt obsahovat:

jedno kouzlo

jeden OPP sáčku, zabalený v bublinkové obálce, poštovné

Pokud budete mít jakékoliv problémy, prosím, neváhejte nás kontaktovat zasláním e-mail na mě, my vám odpovíme do 24 hodin. JAKÉKOLIV DOTAZY ohledně produktu, velikost, barva, vyrýt slova,balení,dodací lhůta a způsob, etc. Pokud jste opravdu péči o některých otázkách, jako výše uvedl, prosím, kontaktujte nás za prvé. Prosím, nenechávejte neutrální nebo negativní zpětnou vazbu přímo. Pro všechny nespokojený problém, produkty, služby, dodací problémy, prosím, kontaktujte naše prodeje na prvním místě.

Jen pocit jistoty platit nám přes www.kscm-jicin.cz Podmíněná prostřednictvím Visa, MasterCard, QIWI, Western Union a Bankovní Převody. Vaše platba je pouze vydala se k nám po vás potvrzení, že jste obdrželi zboží.

1/ Máme loď všechny naše položky po celém světě do 48 hodin EMS/DHL/UPS nebo Čína Příspěvek/Hongkong Post, přepravní cesty závisí na vaší hodnota objednávky. Přepravní doba jako níže: 2/ Někdy to může trvat až 4-7 týdnů kvůli přísné vlastní inspekce. 3/ Naše cena nezahrnuje daně, DPH, nebo jiné skryté poplatky.

1)je-Li třeba vracet se pro výměnu nebo plnou náhradu ,prosím, kontaktujte nás. 2)zboží musí být v původním stavu, nejsou nošeny, nebo změněn. 3)položky mohou být vráceny do 15 dnů po obdržení. 4)vrací poplatek poskytované kupujícímu.

Je to ocenil, že si mohl nechat nás pozitivní ohlasy, pokud jste spokojeni s předměty a služby. Jen neváhejte a kontaktujte nás na první době, kdy splnění žádný problém, máme více než deset let cenné zkušenosti v tomto podán, jako výsledek můžeme vyřešit jakýkoli problém pro vás. Prosím, nenechávejte negativní zpětnou vazbu, nebo otevřít spor. Věřte nám, žádné nehody bude vyřešen.

Číslo Osvědčení N/A
Původ KN(Původu)
Číslo Modelu 20FL1326
Kovové Originální sterling silver, 100% 925 stříbro
Accasion Šumivé Vločka Připravit Kouzla pro náramky
Značka CKK
Nejlepší Dárek DIY náramek pro matku, přítelkyně, přítel , sám
Položka Výška N/A
Hmotnost Položky 3.93g
Is_stock Ano
Tvar Předmětu Nepravidelné
Jemné nebo Móda V pořádku
Doprava ZDARMA
Typ Položky Korálky
Certifikát Typ NGTC
Kovy Typ STŘÍBRNÁ
Zápas pro Hodí se pro Pandora Náramky, DIY výrobu šperků
Funkce Šumivé Vločka Vydláždit kouzlo módní šperky
Hlavní Kámen CZ

Související produkty