Pouzdro Pro Huawei P8 P9 Lite 2017 Případě Obyčejné Měkké TPU Pro Huawei P9 P8 Lite Silikonový Kryt Ochranný Zadní Kryt Huaweii telefoon

Hodnocení 

75.48 Kč

-46%

142.31 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: g390f, 57 palce, samsungs4, případ hawaii, huawei y8 prime 2018 telefon, hwawei p9, nova 9i, kryt hawaii, pouzdro huawei p smart 2019 nárazuvzdorný, a1 zadní kryt.

POZNÁMKA: Prosím, přečtěte si to, než si místo pořadí, díky!!!!!

1. Pokud vaše celková částka objednávky je nižší než $5.00, budeme doprava zdarma přes Singapore Post 4PX OM Pro, ŽÁDNÉ sledování pro malé objednávky (uvidíte pozemku zůstat v Číně, se nemusíte starat o to, to není zde).

Pokud chcete s sledovací, způsob dopravy, prosím, vyberte China Post Air Mail nebo www.kscm-jicin.cz Standardní Poštovné nebo ePacket nebo DHL nebo UPS, ale to bude utrácet více peněz za poštovné.

2. Žádný Spor, prosím : Prosím neotvírejte sporu do 60 dnů (Brazílie 90 dnů) , to je nežádoucí, pojďme se udržet dobré obchodní vztahy, Díky za vaši laskavou pochopení.

a.- Li Potvrdit, Čas se blíží, ale stále není obdrželi vaši objednávku, prosím, kontaktujte mě (Aby Zprávu nebo Odeslat Zprávu pro Kupujícího), budu prodloužit termín dodání pro vás.

b.Pokud po 60 dnech (Brazílie 90 dnů), můžete stále nedostávají zboží, prosím, kontaktujte mě (Aby Zprávu nebo Odeslat Zprávu pro Kupujícího), jsem vám vrátíme plnou peněz na vás.

HEMASOLY Pouzdro Pro Huawei P8 P9 Lite 2017 Případě Obyčejné Měkké TPU Pro Huawei P9 P8 Lite Silikonový Kryt Ochranný Zadní Kryt

Funkce 5 Módní Zadní Kryt Pro Huawei P9 Lite
barva Černá Tmavě Modrá Červená Zelená Růžová Bílá
Původ KN(Původu)
Funkce 2 Měkké TPU Pro Huawei P8 Lite
Funkce 4 Ultra Tenký Kryt Pro Huawei P9 Lite 2017
Funkce 3 Pro Huawei P8 Lite 2017 Silikonové Pouzdro
Funkce pro Hwawei Hauwei capinhas Příslušenství Huaweii Huaweii capa celular Huai
Funkce 6 Pro Huawei P8 Lite Ochranný Zadní Kryt
Funkce 7 Pro Huawei P9 Obyčejný Telefon Případě
Design za Půl Zabalené Pouzdro etui Estuche Luxusní Kočka Telefon Pouzdro Pouzdro na Telefon
Kompatibilní Značka pro se Vztahuje na Případy, hoesje Telofon Capinha Telefonni Mobilní Telefon Případě
Typ Obyčejné Měkké Zpět Případ
Značka jolicas
Materiál Měkké TPU
Funkce 1 Vysoce Kvalitní Pouzdro Pro Huawei P9 Lite

Související produkty