(X model) 9.6 V 800mAh Ni-CD baterie pro Dálkové Ovládání Hračka Auta Nákladní Tank, Zbraně, osvětlení, zařízení RC HRAČKY Baterie Balení 1ks

Hodnocení 

156.58 Kč

-20%

198.10 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: aa baterie ni cd, 18V Makita Baterie, 9.6 v baterie rc, baterie rc, baterie ni cd, ni-cd 2, 9.6 v baterie, lm5642, skrytý odkaz, 9.6 v baterie.

Descrition 100% Zbrusu Nové, Schopné maximální kontinuální vypouštění sazby až 25C, 50C burst míra, uvedení této baterie mezi nejsilnější Li-Po baterie ve své třídě!To nabízí vynikající kombinaci hmotnosti, energie a výkon.K dispozici v široké škále kapacit a napětí, tam je baterie ideální pro téměř jakékoli aplikace z vnitřní slow flyer ve velkém měřítku, sport a akrobatický letoun modely, stejně jako mikropodniky až středně velké modely vrtulníku.

POZNÁMKA: ne narazit, rozebírat, zkratu a vložte baterii do ohně.Přestat používat, Když To vynakládá nebo teploty nad 70 C. Uchovávejte mimo dosah dětí, že nemůže dostat to.Vozidla *** se mohou lišit, nemáme ZÁRUKU za jakékoliv konkrétní model, ujistěte se, že je vhodné pro použití před váš nákup.

Technické parametry Hodnota 4
RC Díly A Accs Baterie - LiPo
Materiál Kompozitní Materiál
Velikost 56.5x51x28.5
Původ KN(Původu)
Čtyři-Pohon kola Atributy Baterie
Nástroj Dodávky Baterie
Rozvor Spodní Deska
Číslo Modelu 9.6 v 800mAh
Pro Typ Vozidla Auta
Množství 2
Dálkové Ovládání Periferní Zařízení/Zařízení Baterie
Značka Teranty
Použití Vozidla A Dálkové Ovládání Hračky
Upgrade Díly/Příslušenství Lithiová Baterie

Související produkty