2 V 1 nabíjecí Tělo ženy Škrábání holicí Strojek 3W Ženy Vodotěsný holicí Strojek na Holení, Ženy, Vlasy, Nohy, Bikini Depilace Depilační Zastřihovač

Hodnocení 

455.25 Kč

-19%

562.09 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: tělo zastřihovač chloupků, elektrický holicí strojek žena, mužské depilace, depilační mi, osobní strojek ženy, 2 v 1 zastřihovač, bikini zastřihovače pro ženy, soukromé holení žena, laser holení, ZASTŘIHOVAČ.

Vlastnosti:

1. Dual-purpose holicí strojek je navržen s dvěma řezacími hlavami. Epilační hlava a holicí hlava může být nahrazena pro použití.

2. Výrobek je vynikající a kompaktní, snadno se přenáší a obchod.

3. Rychlé a efektivní špetka frézovací hlava je vyrobena z vysoce kvalitní titanové slitiny odstranit efektivní vlasy z kořene.

4. S tichým snížení hluku design, to může být také použit během spánku, bez ovlivnění spánku.

5. Výrobek má široký rozsah použití, lze použít po celém těle, a účinně odstraňuje vlasy, což vám umožní mít krásnou pleť.

Parametr:

Název Produktu: Holicí Strojek

Vlastnosti produktu: epilace, holení

Jmenovitý výkon: 3W

Použitelné napětí: 110-240V

Doba nabíjení: cca 8 hodin

Metoda čištění: mytí hlavy

Rozměry výrobku: o 12*6*2.5 cm/4.72*2.36*0.98 v

Seznam:

1* holicí Strojek

1* Škubání zařízení

2* kryt proti Prachu

1* Čistící kartáček

1* Nabíječka

1. PO CELÉM SVĚTĚ DOPRAVY. (S výjimkou některých zemí a APO/FPO)2. Objednávky zpracovány včas po ověření platby.3. Jsme jediná loď na potvrzené objednávky adres. Vaše objednávka adresa MUSÍ ODPOVÍDAT vaší Dodací address4. SLUŽBA TRANZITNÍ ČAS je poskytována dopravce a vylučuje víkendech a svátcích. Tranzitní časy se mohou lišit, zejména během prázdninové sezóny.5. Pokud jste neobdrželi vaši zásilku do 60 dnů od platby, prosím kontaktujte nás. Budeme sledovat zásilku a dostat zpět k vám co nejdříve s odpovědí. Naším cílem je spokojenost zákazníka!6. Vzhledem k stavu populace a časové rozdíly, budeme vybírat na lodi vaše položky z našeho prvního k dispozici sklad pro rychlé dodání.

1. 12 měsíců Výrobce omezená Záruka na vadné zboží (s výjimkou položek poškozené a/nebo zneužití po přijetí). Doplňky přijít s 3-měsíční záruka.2. Vadné zboží MUSÍ BÝT hlášeny a vrátil se do záruční doby (a v původním obalu, pokud je to možné). Musíte nám říct, co vady je a dejte nám číslo vaší objednávky. NEMÁME OPRAVY NEBO NAHRADIT ZBOŽÍ S PROŠLOU ZÁRUČNÍ.

Číslo Modelu holicí strojek
Funkce depilace
Materiál holicí strojek
Použití Tělo
Použitelné napětí 110-240v
Napájení Typ Dobíjecí
Značka jktynsfknsr
Doba Nabíjení o 8 hodin
Metoda čištění mytí hlavy
Velikost 12x6x2.5cm

Související produkty