SZTWDone G3HTA023H Notebook, tablet, baterie Pro Microsoft Surface BOOK 1 Klávesnice základna baterie G3HTA024H G3HTA048H

Hodnocení 

789.39 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: baterie surface book, 1 farad kondenzátor, klávesnice mech, surface book 15, případě surface pro, microsoft surface book 2 klávesnice, dlaždice, surfac pro baterie, klávesnice surface book, microsoft surface book 2st klávesnice.

Parametry výrobku

Kompatibilní Značka: Pro Microsoft Značka: SZTWDONE Model: G3HTA023H Napětí: 7,5 V Kapacita: 42WH/5605mAh Barva: bílá Článků Baterie : 4 Cell Záruka: 1 Rok Stav Nové Kvalita: Vysoká Kvalita Místo původu: Čína

Kompatibilní baterie model

G3HTA024H G3HTA023H G3HTA021H G3HTA048H

Kompatibilní model Notebooku

Pro Surface BOOK 1 Klávesnice základna baterie

Produkt foto

Balení foto

FQA

Q: výchozí logistiky Je: prodávající vybere nejvhodnější logistické metody Q: Odhadovaná dodací lhůta: 16-35 dní,Zvláštní případ: 35 až 60 dní, aby se dospělo, zvláštní okolnosti patří: dovolená, úpravy politiky, odlehlých oblastech, atd Q: Čas odeslání zboží: Položky budou rozeslány do 1-3 dnů po provedení platby uskutečněné a potvrdila www.kscm-jicin.cz Systému. Q: Je baterie nová? A: Všechny naše baterie jsou nové baterie Q: Je kvalita baterie kvalifikaci? A: Všechny položky byly 100% pečlivě kontrolovány a testovány naše oddělení kontroly kvality před odesláním ven.

Opatření

1, první použití nové baterie, prosím, nejprve plný elektřiny a pak dojdou až o 5%-10% a pak naplněné, aby plně aktivovat lithium-iontová dosáhnout maximální kapacity, 2,ne vybití nové baterie na 0%, jinak je snadno k poškození baterie, aby se životnost baterie kratší 3,Po dlouhou dobu bez použití baterií je třeba účtovat více než 70% zachování, doba skladování je nejlepší ne více než 3 měsíce 4,životnost Baterie je asi krát 600 nabíjení a vybíjení 5,Po obdržení zboží zjistili, že baterii nelze nabíjet, prosím, zkontrolujte, zda je napájecí adaptér, 6,Poté, co baterie je vybitá, nabijte ji v čase. Pokud není účtován na dlouhou dobu, bude to způsobit poškození baterie. 7,Pokud máte nějaké problémy s vaší položky, prosím, kontaktujte nás ihned. Uděláme, co bude v našich silách, aby vám pomohl vyřešit problém. Prosím, nepoužívejte otevřený spor nebo opustit negativní zpětnou vazbu dříve, než s námi komunikovat.

Přejeme vám příjemný zážitek z nakupování v našem obchodě!

Typ Li-polymer
Záruka 1 Rok
Číslo Modelu G3HTA024H
barva Bílá
Kvalitní Vysoce Kvalitní
Kapacita 42WH/5605mAh
stav Nové
Certifikace CE
Značka SZTWDone
Původ KN(Původu)
Balíček Ano
Baterie Buněk 4 Buňky
Napětí Baterie 7,5 V
Kompatibilní Značka Microsoft
Produkty Stav Skladem
místo původu Čína

Související produkty