Palubní desce Ochranný Film pro Jeep Grand Cherokee+ Jeep Cherokee-2019 Interiéru Vozu Příslušenství Nano Membrána Samolepky

Hodnocení 

258.44 Kč

-8%

280.94 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: jeep patriot model, jeep gladiator led, jeep renegate nálepka, cherokee kl, velké cherokee, cherokee jeep grand, boot cherokee kl, nálepka jeep, jeep příslušenství lidi, chrysler grand caravan.

Palubní desce Ochranný Film pro Jeep Grand Cherokee 2014+ Jeep Cherokee 2014-2019 Interiéru Vozu Příslušenství Nano Membrána Samolepky

O nás: Jsou stále poškrábání povrchu obrazovky, obrazovka je špinavý a rozmazaný, obrazovka selhání a bezmoci

Položka Popis 1. Nano Membrána Materiál odolný proti poškrábání; odolné proti nárazu; olej a odolný proti otisků prstů 2.Vhodné pro Jeep Grand Cherokee 2014+ a fit pro Jeep Cherokee 2014-2019 původní auto dat je otevřený a rozměry jsou přesné a konzistentní. 3.Snadná instalace Bez bublin instalace, jen pár sekund; žádné zbytky po jejich odstranění. 4.Výhodou Chrání přístrojové desky. Precizní design, perfektní fit. Chránič obrazovky je transparentní, ultra-tenké, odolné a prachotěsné. 5. Kvalita po-prodejní služby, které s ISO 9001 zařízení, zajištění dobré kvality, žádný zápach, žádná toxicita, nabízíme 12 měsíců záruka, doživotní servis, a vyhovující po-prodejní servis.

Návod Na Instalaci: 1. Dobré umístění instalace 2. Čištění obrazovky s čistým hadříkem, alkohol bavlny a elektrostatické prach čistící papír 3. Odtrhněte ochrannou fólii z výrobku a položte ji. 4. Jemně stiskněte nanofilm od středu k periferii s prsty, takže žádné vzduchové bubliny, dokud screen protector je zcela připojené na obrazovku.

Vezměte Prosím Na Vědomí: 1. Pokud nejste spokojeni s naší produkt nebo si objednal špatné zboží. Prosím, dejte nám nejprve vědět zasláním zprávy nebo e-mailu. My vám odpovíme vám do 24 hodin a nabízíme vám naše nejlepší služby. 2. Pokud jste spokojeni s našimi produkty, prosím, nechte nám svůj cennou zpětnou vazbu, nebo recenzi produktu. Vážíme si vaší podpory. 3. Před odjezdem negativní zpětnou vazbu, prosím, kontaktujte nás nejprve o vašem problému a my vám odpovíme vám co NEJDŘÍVE zjistit, nejlepší způsob, jak to vyřešit.

1. Přijímáme PayPal ESCROW atd. nebo platba..

2. Platba musí být provedena do 4 dnů od ukončení aukce. (Non-platba může vyústit v UPI (Nezaplacené Položky), které jsou uvedeny na vašem účtu. www.kscm-jicin.cz bude automaticky zavřít váš účet, pokud jste se hromadí 4 UPI ' s celkem.)

3. CELKOVÁ dlužná ČÁSTKA zahrnuje konečné aukční ceny plus S&H(Poštovné a balné).

4. S&H bude stanovena na základě dodací adresa.

5. VEZMĚTE PROSÍM NA VĚDOMÍ: S&H NEZAHRNUJE POVINNOSTÍ, LOCATL DANĚ NEBO JINÉ DOVOZU POPLATKY.

6. Uveďte vaše speciální požadavky (barva, balení, atd.) ve Zprávě ČÁSTI POZNÁMKY, když provedete platbu.

1. Balíček manipulaci brzy, takže prosím, ujistěte se, že zadání správné platby a dodací informace před mimo kontrolu.

2. Jakmile bude vaše platba je dokončena, nebudeme přijímat žádné další změny k vaší objednávce.

3. Zkontrolujte prosím vaši doručovací adresu, pečlivě před pokladně, to nemůže být změněn, pokud je objednávka dokončena.

4. Důrazně doporučujeme naše kupující zvolit priority/express mail pro mezinárodní dodávky, která je mnohem stabilnější.

5.Pokud se rozhodnete, EMS,DHL,UPS,Fedex atd. prosím, kontaktujte nás a platit další poplatek za doručení.

6. Všechny položky jsou skladem a bude odesláno k vám do 1-5 dnů vaše platba byla přijata a ověřena. (Kromě Víkendů a Svátků) !

7. Vaše objednávka bude odeslána z našeho skladu, kde položka(y) byl přesně vybral, bezpečně zabaleno a dodáno v profesionálním způsobem.

8. Mezinárodní Zákazníky – Vezměte Prosím Na Vědomí:

a. Dovozní cla, daně a poplatky nejsou zahrnuty v položce ceny nebo poplatky za dopravu. Tyto poplatky jsou kupujícího odpovědnost.

b. Zkontrolujte prosím, zda se vaše země celního úřadu určení, co tyto dodatečné náklady budou před nabízení/nákup.

1. Zákazník-střed zážitek z nakupování byl vždy náš cíl a chceme, abyste byli zcela spokojeni s každou položku, které si koupíte on-line z našeho skladu.

2. Pokud nejste spokojeni s bodem, které jste si od nás zakoupili, můžete vrátit zboží do 15 dnů od data objednávky za plnou náhradu kupní ceny, snížené o poštovné a manipulační poplatky. (Žádné "Doprava Zdarma", položka vrácena bude mít odchozí nákladní poplatek odečten od celkového výnosu.)

Pokud potřebujete vrátit, prosím, postupujte podle pokynů:

(1) Prosím, zkontrolujte všechny doplňky a kvalitní ihned, kdy jste obdrželi balíček;

(2) Kontaktujte nás do tří dnů poté, co Jste zjistili Vadu Výrobku (nebo by se objevil, pokud takový Produkt, Vada byla zřejmá);

(3) podrobný popis jak ke škodě došlo, a Obrázek, aby prokázal;

(4) Vrátit zboží, expediční poplatek předplacené zákazníky. Balíček je třeba, spolu v něm, Pokud ne, nebudeme akceptovat vrácení a reship. Odpovíme vám hned, když jsme si to a ověřené poškození.

1. Necháme Pozitivní zpětnou Vazbu po obdržení platby, Prosím, nezapomeňte nám dát i PĚT HVĚZDIČEK na všechny Podrobné Prodávající Hodnocení .

2. Pokud jste nespokojeni z jakéhokoli důvodu, prosím, nenechte se rychle opustit negativní/neutrální zpětnou vazbu. Musíme se snažit v našich silách, aby se ujistil, KAŽDÝ ZÁKAZNÍK 100% SPOKOJENI a vyřešit jakýkoli problém pro vás, díky.

Značka YOCTM
Externí Testování Certifikace ISO9001
Těžit Vysoké Jasnosti, Anti Scratch, Anti-Otisky Prstů
Položka Délka 22cm
stav 100% Zbrusu Nový
Balení Obsahuje 1ks/1Set
Snadná Instalace Žádné nástroje jsou nutné
Položka Výška 15cm
Název Modelu 2020-0416-15
Funkce Ochrana/Odolnost Proti Opotřebení
Hmotnost Položky 0.1kg
Produkt Nanofilm Screen Protector
Typ Materiálu Nano Membrána
Šířka Položky 18cm
Typ Položky Interiérové Lišty
Kompatibilní 2 pro Jeep Cherokee 2014-2019
Kompatibilní 1 Pro JEEP grand Cherokee 2014-2019
Podpora Auto Interiérové Doplňky
Záruka Jeden Rok Zdarma Záruka, celoživotní Služby
Rok 2020

Související produkty