Hra Minecraft. PlayStation 3 edition (PS3) použité

Hodnocení 

553.87 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: minecraft, ps3, minecraft ps4, panel sony playstation 5, playstation cd hrát, pro hry ps4, dárek playstation, minecraft hračky, hra ps4, lego minecraft dungeoys.

Знаменитейшая Minecraft je k dispozici v různých Verze: počítač, přenosný, Console. Navrhované možnosti Přizpůsobený pro PS3 a tak dále Je - Minecraft. PlayStation 3 Edition .

Na Ve skutečnosti je to stále stejné plnohodnotné Minecraft, Se všemi jeho bloky a davy, že u r v Originální Minecraft PC. Insignie konzole Publikace se týkají zejména systému Ovládání-budete muset hrát s Gamepadem. Ti, kteří se rozhodnou koupit Minecraft PlayStation 3 Edice se otevírá obrovské množství Vlastnosti v jedinečné blok Virtuality. Zde můžete bojovat S agresivní monstra, snaží Přežít a rozvíjet se v divokých místech. Nebo Stavět fantastické budovy a Celou kartu. Odrůdy k dispozici Minecraft akce je prostě úžasná Fantazii! A tato svoboda je pro hráče Se stal jedním z hlavních důvodů, proč Fenomén popularity hry.

Podstata Hry Minecraft se může zdát velmi Jednoduché, ale ve skutečnosti se ukázalo, že ona Opravdu zábavná. Herní lokace Tady jsou vyrobeny z obrovské množství Různé bloky. Každý z nich Vypadá jako kostka z pravidelných dítě Designér, ale má jedinečné Vzhled a vlastnosti. PS3 Minecraft obsahuje dřevo různých plemen, Kameny, železné rudy Zemi, vlny bloků, Lava, písek, sklo... všechny tyto materiály Může být extrahována pomocí virtuální nástroje, Jako Kirk a ax. Připojení Látky mohou vytvořit něco nového- Tento proces konverze v Minecraft Nazývá crafting. To bude dát hra Charakter mnoho věcí: od potravin, Interiérové dekorace.

Bloky Ve hře Minecraft složit do velké Místech, vytváří hory, lesy, pouště. V nich žijí davy, že je řízen Umělá inteligence tvora. Některé jsou přátelské, nebo Neutrální, jako jsou krávy, slepice, elastické. A jsou agresivní: Zombie, kostlivci, Popínavé rostliny. Monstra se objevují v noci a Hry hrdina musí vytvořit přístřeší, Přežít ve tmě.

Hra Minecraft PS3 má různé režimy. V Někteří lidé mají bojovat o přežití. Mají kreativní s všechny k dispozici Kostky a nezranitelnosti, stejně jako režim Pozorovatel. Hrát Minecraft na PlayStation 3 může být jak sám a na Multiplayer maps.

Značka NIC

Související produkty