Umělá Rostlina Zdi Trávník Falešné Květiny Rostliny, Svatební Dekorace Stěny Subtropických Rostlin Tráva

Hodnocení 

446.60 Kč

-41%

756.95 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: bonsai, dekor trávy, artifici květina, tráva, falešný trávník, protea, in umělé rostliny, umělá rostlina zdi, dekor moss, falešné rostliny.

Název produktu: Umělá rostlina trávník panel Materiál: hedvábí + plast Rozměry: délka 1.97 ft, šířka, 1.31 ft, (60CM*40CM) Vlastnosti produktu: 1. Vysoké simulace: při pohledu na vzdálenost, vypadá jako skutečné rostliny, nemusíte se starat o škůdci. 2. Povětrnostní odolnost: + 104 a 104 stupňů Fahrenheita, žádné deformace a praskání Není třeba sluneční světlo, bez nutnosti napájení, jednoduchá instalace, v závislosti na oblasti, které potřebujete kombinovat (1pieces=40CM*60CM=0.24 metrů čtverečních) 3. Trvanlivost: to nebude vadnou v 3-5 let, aby barvy, odolné, formaldehyd zdarma, a není ovlivněno klimatem. 4. Ekonomika: cena je levnější než skutečná květina 5. Tento produkt je vhodný pro dům, dekorace, svatební, květinové uspořádání, průčelí květina umění, okno, displej, dekorace hotelu, takže tak schválně: To je široce používán v domě, dekorace, svatby, průčelí květina umění, výloha, hotel dekorace, zahradní dekorace, balkon dvoře plot, Vánoční party dekorace, domácí / kancelářské dekorace,hračka dům, nábytek, doplňky, dárky, takže tak dále.Umělá Rostlina Zdi Trávník Falešné Květiny Rostliny, Svatební Dekorace Stěny Subtropických Rostlin Tráva

návod: To je navrhl, že trávník by měl být použit v interiéru, a jeho životnost bude výrazně delší.Pokud je vystaven slunci a dešti venku, její životnost bude zkrácena, protože to bude slábnout na dlouhou dobu.To se používá především k dekoraci do obývacího pokoje nebo na balkon, arkýř, tak, aby integrovat domácí a přírody.Side band spojení, více kusů použity společně, pravopis velikosti různé trávy, jak je potřeba.To může být také nakrájíme na malé kousky.

Číslo Modelu 2258
Původ KN(Původu)
L*W 60cm*40cm
Značka Linhongbin

Související produkty