Bílý Červený 300mm x 230mm x 0,5 mm Akustická Kytara Pickguard Poškrábání Desky Listy Prázdné, Lepicí Zadní Palisandr Želva Sapele

Hodnocení 

234.65 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: černý pickguard list, zlato tuner, fret rocker, zadní deska strat, kytara peg tuner, maska housle, kaish pickguard list, fleor pickguard list, pickguard tortoise, pickguard červená.

Pokud máte jakékoli otázky s naší věcí, prosím neváhejte nás kontaktovat přes www.kscm-jicin.cz zprávu, než vaši zpětnou vazbu nebo sporu.budeme se snažit v našich silách uspokojit vás. Pokud jste spokojeni s nimi,jen doufám, že vaše 5*Hvězdičkový zpětnou Vazbu, pak na most přátelství mezi vámi a námi, Máme uvedeny rozměry pro referenci,prosím, ujistěte se, podívejte se na obrázky a popis pečlivě před zakoupením položky.

Vhodné Pro Akustickou Kytaru Pickguard Náhradní Díly.

Je vyrobena z materiálu PVC(můžete identifikovat podle fotografie).

Velikost:9" x 12" x 0.028" (cca 30cm x 23cm x 0,6 mm)

Ten pickguard má následující barvy:červená-květ,růže, červené,růžové dřevo,bordó,sapele, bílá,káva-červená,želva,káva-žlutá,černá.

Položky, barva se může lišit od obrazu, protože aberace,prosím, vyberte si barvu podle vaší potřeby.

S lepicí páskou na zadní straně a odhalit ji držet na kytaru.

Balíček Zahrnuje:

sada pickguard pro Akustickou Kytaru Pickguard Náhradní Díly. Produkty obrázky

Produkty Související S $ 3.55 $ 6.35 $ 12.39

Poštovné a balné Mezinárodní Kupující na Vědomí: Dovozní cla, daně a poplatky nejsou zahrnuty v položce cena .Tyto poplatky jsou kupující ' s odpovědností. Off samozřejmě, budeme se snažit v našich silách, aby deklarovat hodnoty tak nízké, jak je to možné. Budeme loď položky podle EMS,DHL,FEDEX,UPS express doručení způsobem, Nebo pokud potřebujete, aby loď na jiné dodávky,jen neváhejte a kontaktujte nás,budeme se snažit v našich silách sloužit pro vás. doprava do 1-3 pracovních dnů při platbě uspět. (kromě soboty a neděle), je to mezinárodní doprava z ShenZhen Čína.Běžná doba dodání je cca 5-20 pracovních dnů

Velkoobchodní osobní prodej politiky různé druhy zboží jsou k dispozici v našem obchodě. Na jedné straně, stejný druh položka má různé prodejní způsoby, můžete si vybrat, který některé, které chcete koupit. V množství, jako dva prodat ,pět prodej, atd.; V dalších vlastnostech, jako jsou různé barvy (kombinace černé a chromu most prodat); Na druhé straně, různé položky mohou také být kombinovány prodeje Bez ohledu na to, jakou formu jste se rozhodli koupit, budeme se snažit v našich silách, aby vyhovoval vašim potřebám, Navíc,čím více budete nakupovat, tím více privilegií dostanete .(hlavně kvůli ceně ). Naše služby cílem je, aby se každý zákazník mít příjemný zážitek z nakupování! Vítejte na návštěvě našeho obchodu!!!

Návratová Politika nabízíme 100% vrácení peněz, pokud položka je rozbité před příjezdem, vše, co musíte udělat je zaslání jasné obrázky ukázat, že je zlomený. Vadné situace musí být zaznamenán do 7 dnů po dodání. Prosím, kontaktujte mě, pokud stále nemůžete přijímat položky(s) do 30 dnů po zaplacení poslal; stojíme za naše produkty. Prosím, kontaktujte nás před odjezdem Neutrální nebo Negativní zpětnou vazbu. Budeme s vámi, dokud nebudete spokojeni.

Kontaktujte Nás, Pokud máte nějaké dotazy, prosím, neváhejte nás kontaktovat přes www.kscm-jicin.cz zprávu nebo E-mail ( musicistore"v"aliyun.com) před zpětnou vazbu, nebo otevření sporu.Nebo můžete mluvit se mnou na trademanager , budeme se snažit v našich silách, aby vám spokojen řešení.Prosím, být jisti, že jsme vždy doufám, že budete mít spokojeni zámořský trasaction.Jen chcete dostat své 5*Hvězdičkový zpětnou Vazbu, pak na most přátelství mezi vámi a námi , která je pro nás velmi důležité. To je náš život, aby přežili. Díky

Velikost 9" x 12" x 0.028" (about 300m x 230mm x 0.6mm)
Type2 kytara pickguard
Materiál PVC vysoký lesk plastové
Vhodné Pro Akustická Kytara Pickguard Náhradní Díly
Číslo Modelu Akustické Prázdné Pickguard
type4 prázdné pickguard
Značka Kmise
Type3 Pickguard černý
Typ pickguard
barva červená-květ,růže, červené,růžové dřevo,bordó,sapele,bílá,
typ1 Akustická Kytara Pickguard

Související produkty