2.2cmX3.2m Samolepící Pásky Vodotěsné, Proti Vlhkosti, Koupelna Mozaika Zeď PVC Samolepka Kuchyň Keramické Samolepky DIY Home Decor

Hodnocení 

87.59 Kč

-19%

108.14 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: podlahová samolepka pásky, papíru, lepidlo, mozaika, samolepicí vodotěsné, proti vlhkosti, koupelna, keramické dlaždice dekor, zrcadlo pásky, samolepící kuchyň keramické nálepka vodotěsné, mozaika dlaždice, keramika, mozaikové dlaždice, lepidlo mozaika, pásky dlaždice.

3.2mX2.2 cm Samolepící Pásky Vodotěsné, Proti Vlhkosti, Koupelna Mozaika Zeď PVC Samolepka Kuchyň Keramické Samolepky DIY Home Decor

Vlastnosti:

1. Uprostřed brankoviště design těsnící páska může být ohnutý, 90° úhel; 2. Self-lepicí pásky, není třeba dělat nic, aby pomohl vložit, jednoduché a pohodlné. 3. PVC materiálu, vodotěsná, mildewproof.

Poznámka:

1. Před použitím pásky, čistý a suchý pásku, pak stiskněte tlačítko na kazetě, podržte kazetu pevně na delší dobu. 2. Těsnící páska se běžně používá na spáry mezi zdí a stoly, dřezy a stoly, plynové sporáky a tabulek. To se nedoporučuje používat na švu mezi stěnou a podlahou. 3. Velikost je ručně měří, tam je malá chyba, prosím, převažují v naturáliích.

Balení obsahuje:

1KS* vodotěsné pásky

Materiál PVC
vzor Nálepka Na Zeď Letadlo
Číslo Modelu MC19070301
Scénáře ZEĎ
Téma vzor
Funkce 2 Mozaika Zeď PVC Samolepka
rozměry výrobku 3,2 m*2.2 cm
Název produktu Plíseň pásky
Funkce 3 Samolepící Páska
Funkce 1 Vodotěsné, Proti Vlhkosti
Specifikace Single-piece Package
Styl KREATIVNÍ
Klasifikace Samolepky Na Okno

Související produkty