Y Ložisko Ženy Halenky Květinové Tisk Košile Vintage Sexy V-Neck Ženy Halenky 2020 Dlouhý Rukáv Dot Topy Ležérní Halenka Ženy Horní

Hodnocení 

320.30 Kč

-45%

582.42 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: patchwork kostkované košili, nadrozměrné kostkované košili, etnické tisk košile, tričko páv, modré květinové tričko, kočka galaxy tričko, hawaii muži, elegantní tunika, pánské košile, double pocket pánské tričko.

Poznámka:

1. Prosím striktně dodržovat velikost grafu vyberte velikost. Nelze vybrat přímo podle vašich návyků. 2. Velikost může mít 2-3 cm se liší vzhledem k ruční měření. Vezměte prosím na vědomí, když budete měřit. 3. Péče o oděv: prát v Ruce.To může pomoci položek, udržet svůj tvar a potisk.Neperte v horké vodě!Ne mytí stroj! 4. Jako různé počítače zobrazovat barvy odlišně, barva skutečné položky mohou mírně lišit od výše uvedených obrázků.

Y Ložisko Služby

Nabízíme pokles lodní služby.máme velký výběr dámského oblečení. nabízíme dropshipping partnerství s vámi.Pro pokles lodní dopravy,můžeme poslat zboží k vašim zákazníkům přímo a nenechá na informace o nás.

Velkoobchod a pokles lodní dopravy jsou i uvítal?

Pro velkoodběratele nabízíme slevy nebo expresní doprava zdarma, která trvá jen 3-7 dny, aby se dospělo. Pro pokles lodní dopravy,můžeme poslat zboží k vašim zákazníkům přímo a nenechá informace o nás, pokud byste chtěli.

Jak mohu sledovat můj pozemek?

Můžete nás kontaktovat pomoci podívat se na to.

Co mohu dělat, když nákup ochranu, čas se krátí?

Pokud váš nákup ochranu, čas se krátí, prosím, kontaktujte nás a my vám může pomoci prodloužit. Takže vaše peníze nepůjdou na můj účet.

Značka Y Ložisko
Styl Ležérní
Rukáv Styl Pravidelné
Věk Věkové Kategorie 18-35 Let
Pohlaví ŽENY
Materiál Polyester
Oblečení Délka Pravidelné
Délka rukávu(cm) Plné
Tkanina Typ Šifon
Vzor Typu Tisk
Dekorace NIC
Límec V-Neck
Číslo Modelu OBZVLÁŠTĚ,-2088

Související produkty