Quad USB izolátor USB HUB izolace modul tažné rada pro ochranu ADUM3160 B0505S 1W 1500V USB na USB

Hodnocení 

195.29 Kč

-4%

205.46 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: adum4160, izolátor usb ttl, izolátor usb, kabel keramický izolátor, stejnosměrné napětí, ochrana modulu, b0505, 5401 tranzistor, B1212, usb izolátor izolované, 1500v.

1.Popis:

USB Izolaci Modul je založen na Analogové Zařízení, proprietární technologie iCoupler a je USB 2.0 kompatibilní, poskytuje plně izolované 1.5 M bps a 12M bps data sazby, izolace 1500V, nevyžaduje žádné externí napájení, a nevyžaduje žádné ovladače.USB port je chráněn před vnějšími silný výkon a silné signály, a USB portu počítače a základní desky počítače jsou doprovodil..

2.Vlastnosti:

1>.Kompatibilní s USB2.0

2>.Izolovaný výstup

3>.Volné jednotky

4>.Nízké rušení

5>.Podpora USB řídící přenos

6>.Podpora dávkového převodu

7>.Podpora přerušení převodu

8>.Podpora synchronní přenos

9>.Podpora low speed 1,5 Mbps

10>.Podporovat plnou rychlost 12Mbps

11>.Podpora zvolte rychlost palubní spínač

12>.Nepodporují čisté high-speed zařízení

3.Parametry:

1>.Název produktu:USB Izolaci Modulu

2>.Vstupní Napětí:DC 5V

3>.Výstupní Napětí:DC 5V

4>.Pracovní Teplota:-40℃~85℃

5>.Pracovní Vlhkost:0%~95%RH

6>.Velikost:58*24*13 mm

4.Poznámka:

1>.Modul nepodporuje čisté high-speed zařízení.

2>.Přečtěte si, prosím použijte manuální a popis před použitím.

5.Aplikace:

1>.Silný elektřiny, silné rušení, pracovní prostředí: Některé obvody obsahují silný elektřiny, silné rušení (jako jsou vysoké napětí, měnič, motor, pohon, atd.) prostředí, když je připojen k počítači, musí být izolován, aby se zajistilo, počítače, osobní bezpečí.

2>.Hluk citlivé oblasti: počítač je velký zdroj hluku.Na hluk citlivé oblasti, můžeme izolovat USB rozhraní přes toto zařízení.Jako high-precision USB získávání dat systém, hi-fi zvukový systém.

3>.Ladění USB zařízení: například, různé USB rozhraní JTAG/SWD emulátory, ISP/ASP/IAP/ICP stahují, atd. Když jste často nemůže připojit během procesu ladění, můžete použít USB oddělovač, aby se pokusili zlepšit, když simulace je abnormální.

4>.Různé průmyslové ovládání USB zařízení: V průmyslovém prostředí, zařízení USB často havárie, jako je USB myš, klávesnice, USB na sériový port a dalších komunikačních zařízení.USB izolátory, snížit riziko nehod a poškození těchto zařízení v průmyslovém prostředí.Někdy je nutné prodloužit USB kabel, USB izolátor může působit jako velmi dobrá USB repeater, a lze také izolovat zemi tlakový rozdíl mezi upstream a downstream zařízení.

5>.USB periferních: jako je myš, klávesnice, USB zvuková karta, USB flash disk, tiskárna, digitální fotoaparát, USB ROZBOČOVAČ, USB, fotoaparát,atd.

6>.Zdravotnické zařízení: bezpečnost lidského těla je nejdůležitějším a prvořadým hlediskem, ale některé zdravotnické prostředky jsou připojeny k počítači přes USB rozhraní.V procesu sběru dat nebo léčby pro lidské tělo, je nutné mít přímý elektrický kontakt s lidským tělem, a aby se zabránilo možnému průchodu z počítače.Vysokonapěťové zařízení a rozhraní linie přenášené na lidské tělo, způsobí elektrický šok, a elektrická izolace rozhraní-line se stává jedním z důležitých ochranných opatření.

7>.Plné rychlosti zařízení: USB flash disk,Digitální fotoaparát,čtečku Karet,Mobilní pevný disk,U štít,USB HUB, AVRJTAG, AVRISP, AVRISPMKII, S-Lab, JET51, J-Link, FET430UIF, PICKIT2, XDS100, LPC-Link, ICD2, USB na TTL modul (jako FT232, CP2102 ,PL2303,CH341)

8>.Low speed zařízení: Klávesnice, Myš,USBAPS, USBHID, USBCDC

9>.Nepodporovaná zařízení:USB bezdrátovou kartu, Některé USB3.0 USB flash disk

Značka SZFYDOSH
Číslo Modelu adum3160
stav Nové
Původ KN(Původu)
Typ Quad USB izolátor USB HUB izolace modul

Související produkty