Kreslený Slon Krásné Zvíře kapela Samolepky na Zeď pro Děti místnosti Domova Umění Obtisky Tapety dekorace školky samolepka

Hodnocení 

81.97 Kč

-22%

106.41 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: unikátní dekor slon, pvc wall podložka, velký slon samolepka na zeď, nálepka slon, slon oboustranný samolepka na zeď, velké dekor slon, velký slon nábytek, pták party, dítě v dětském pokoji tapety, zeď pvc pás.

Rozměry výrobku: 45 cm *60cm Vložit hotové velikost : o 82 cm *41cm Velikost je pouze pro referenci. Velikost můžete vložit volně. Materiál: PVC ************************************************** ************************************************** ************************* Vlastnosti výrobku: Ekologicky šetrné Vyměnitelné, vodotěsné, plísním důkaz, oboustranný vizuální vzory; Žádné stopy zůstane, Může být aplikován na všechny hladké a čisté povrchy, jako jsou stěny, dveře, okna, šatna, atd. Ozdobte svůj domov, aby to více romantické Snažte se vložit znovu a znovu. NENÍ vhodný pro špinavé nebo drsný povrch, ujistěte Se, že poskytují správné dodací adresu a tel. Veškeré zboží, které bude jen být zasílány na zasílací adresu, které jste poskytli. nabízíme dopravu zdarma! Poskytnout sledovací číslo , (ale trochu delší dobu , je nutné mít dostatek trpělivosti, čekání na produkty). Vrací:V případě, že jste obdrželi vadné položky, má zákazník do 3 dnů ode dne obdržení žádosti o vrácení peněz nebo výměnu za nový.V případě, že jste obdržel nesprávné položky, Položky musí být vráceno v původním a nevyužité stavu a musí být také v jeho originální krabici a balení. Nechceme, aby se náhrady nebo výměny, protože změna mysli. Přečtěte si prosím všechny, popis slouží jako vodítko, než jste nabídku. Při každém kroku byla přijata, aby zajistily, že jsme loď správnou položku, bude příležitost, kdy obdržíte položky, které jsou odlišné od popisu. V takovém případě žádáme vás, kontaktujte nás okamžitě, takže můžeme tuto situaci napravit. Vaše spokojenost je pro nás důležitá a vážíme si vašeho podnikání. Jsme v obchodě, můžete kombinovat všechny značky , barvu , velikost a tak dále . Máme více značek , více modelů , více barev skladem. Pokud se vám líbil produkt , ale nenajdete je v My store , prosím, nedělejte si starosti . Protože mám mnoho výrobků nejsou seznam je na internetových stránkách ještě . Tak můžete poslat obrázek nebo kód položky ke mně . Dám vám své nejlepší služby , jsme výrobky pocházejí přímo z čínské továrny. 100% kvalitní! Nejnižší Cena! Vítejte na Maloobchod a Velkoobchod! Můžete velkoobchod je za účelem dalšího prodeje , můžeme dodávat z nich pro vaše spotřebitelů přímo.

Styl Kreslený
Téma Zvíře
Vložit hotové velikosti o 82cm *41cm
Materiál PVC
Značka HonC
Klasifikace Na Zdi
Zobrazí Velikost 45cm x 60cm
vzor Animal band
Specifikace Single-piece Package
Původ KN(Původu)
Scénáře ZEĎ
Číslo Modelu A000
Cenzor Kód NIC

Související produkty