Pro 7 palcový Digma Letadlo 7547S 3G PS7159PG/Optima Prime 3 3G TS7131MG Tablet lcd display Touch Screen digitizer Glass panel

Hodnocení 

102.73 Kč

-5%

108.14 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: oukitel tablet, Flight Simulator, 7 palcový dotykový, helio tablet, m185xw01, hm67, náhradní tv, g10 telefon, acer laptop, touchpad, 7 palcový dotykový displej.

Pro 7 palcový Digma Letadlo 7547S 3G PS7159PG/Optima Prime 3 3G TS7131MG Tablet lcd display Touch Screen digitizer Glass panel

Vaše objednávka by měla být zaplacena do 3 dnů, aby se zabránilo zrušení objednávky.

Můžete platit své objednávky prostřednictvím ÚSCHOVY , vedoucí třetí-party on-line platební platformu. Podmíněná umožňuje bezpečně platit online bez vystavení vaší kreditní kartě. Vaše platba je pouze vydala se k nám po vás potvrzení uspokojivé obdržení vaší objednávky. Vázaný je rychle, snadné a zdarma k použití.

V současné době platební metody podporované Úschovy patří Moneybookers, Visa, MasterCard, Western Union, Qiwi a bankovní převod. Můžete také platit vybrat debetní karty včetně Maestro, Solo, Carte Bleue, PostePay, CartaSi, 4B a Euro6000.

Pro více informací o ÚSCHOVĚ, prosím, kontaktujte nás.

K dispozici jsou tři úrovně přepravní služby jsou k dispozici na www.kscm-jicin.cz: urychlené lodní dopravy, standardní doprava a ekonomika lodní dopravy. Odhadovaná dodací lhůta a přepravní služby každé úrovně je uveden v následující tabulce.

Úroveň Služeb

Odhadovaný Čas Dodání

Přepravní Služby na Úrovni

Urychlené Lodní Dopravy

3-7 dnů

DHL, UPS, FedEx, TNT a SF

Standardní Poštovné

5-10 dní

EMS, ePacket a DHL GlobalMail

Ekonomika Lodní Dopravy

15-26 dní

China Post Air Mail

China Post Air Pozemku

HongKong Post Air Mail

HongKong Post Air Pozemku

Doporučujeme vám raději zvažte, jak rychlost dodání a náklady na dopravu se rozhodnout, která úroveň přepravní služby je pro vás vhodný. Budeme vybrat nejlepší přepravní systém pro vás od přepravní služby na úrovni, kterou jste zvolili při objednávce. Také, prosím, ujistěte se, že vaše doručovací adresa je správná a dodávky . Nejsme zodpovědní za přepravní ztráty způsobené tím, že kupující špatně, nebo nedoručitelné adresy.

Položka(y), který jste si objednali, bude odesláno do 24 hodin (s výjimkou prázdnin) po potvrzení platby .

Náklady na dopravu uvedené na www.kscm-jicin.cz patří palivových příplatků, ale ne dovozní cla, daní nebo jiných celních související poplatky. Kupující by měl pomoci jasné, celní (v případě potřeby) a zaplatit všechny další poplatky vzniklé a (pokud existuje). Pro váš prospěch, můžeme prohlásit zboží jako dárek, vzorek nebo něco jiného s nižší hodnotou než cena, kterou jste zaplatili tak, aby vám pomohou minimalizovat nebo se vyhnout dovozní cla, daní nebo jiných celních související poplatky. I když nemůžeme záruku, ne daní, které jsou závislé na zákony ve vaší zemi, ve většině případů, bude vaše objednávka bez daně .

Můžete sledovat zásilku s sledovací číslo, my vám to dáme. Pokud se nemůžete dostat na stavu vaší zásilky, nebo zjistíte stav vaší zásilky abnormální, prosím, neváhejte nás kontaktovat. Pomůžeme vám kontrolovat to s poště nebo kurýrní a úzce spolupracovat s vámi na řešení problému. Pokud položka minul budeme znovu odeslat nebo vrácení peněz.

Zaručujeme, že všechny naše položky jsou ", jak uvedl," v jejich popisy.

12 měsíců od manufaktury omezená záruka za vady zboží (s výjimkou položek poškozené nebo zmeškané po přijetí). Příslušenství přijít s 3-měsíční záruka.

Všechny položky budou kontrolovány a baleny v dobrém stavu před odesláním.

Pokud nejste spokojeni, když obdržíte položky, prosím, vrátit k nám do 7 dnů na výměnu nebo vrácení peněz . Pokud položka je vadné za 3 měsíce, zašleme vám nové, bez dodatečných poplatků nebo náhrady poté, co obdržíme vadné položky. Pokud položka je vadný po 3 měsících, stále můžete poslat jej zpět k nám. Zašleme vám dobré po obdržení vadné položky.

Velikost Displeje 7~10 Inch
Kompatibilní Značka Univerzální
Číslo Modelu Pro Digma Letadlo 7547S 3G PS7159PG lcd displej
Typ Obrazovky Kapacitní Displej
Značka XinRongSC-100
Původ KN(Původu)
Typ Produktu Panel LCD Combo

Související produkty