Černé Bílé Geometrické Slova, Polštáře Potahy Na Polštáře Láska Domů, Být Divoké A Svobodné Povlaky Na Polštáře Jsi Moje Slunce Dekor Doma Na Gauči 43

Hodnocení 

77.64 Kč

-20%

97.11 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: polštář kryt ds, auto samolepka vinyl, židle kryt, britský buldok dekorace, tkaniny řemesla prostý barvu, dekor velryba, kryt polštář samet, polštář lásky, krajka pohovka, buldok dekorace kovové.

Popis Produktu

·Tkanina: 100%Polyester

·Uzavření: Skrytý zip

·Balení obsahuje: 1 ks povlak na polštář (vnitřní polštář není součástí balení)

·Tisk: Pouze na jedné straně tisk, barva, látka je čistě bílá.

·Velikost: Manuální měření, dovolte, 1-3cm rozdíly, díky za pochopení .

·Barva: digitální, tištěné, Některé polštář kryt má trochu barvy odchylka s obrázkem, můžete požádat o fotografii před cílem.

Produkt Displej Černé Bílé Geometrické Slova, Polštáře Potahy Na Polštáře Láska Domů, Být Divoké A Svobodné Povlaky Na Polštáře Jsi Moje Slunce Dekor Doma Na Gauči 43

Platba

Existuje mnoho platební metody jsou k dispozici na www.kscm-jicin.cz jako Visa, kreditní karty, real-time bankovní převody, offline platby (bankovní převody a Western Union). Můžete si vybrat metodu, která je nejvhodnější pro vás.

Chránit vaše zájmy ,vaše platba bude dočasně v držení www.kscm-jicin.cz,a nebude vydána pro nás, dokud jste obdrželi vaši objednávku a jsou s ní spokojeni .

Přepravní Podmínky

Budeme dodání položky na dodací adresu, kterou jste odešel v www.kscm-jicin.cz.V pořadí, které můžete dostat své objednávky obvykle,vyplňte prosím vaši doručovací adresu, pečlivě.

Návrat Politiky

Zaručujeme 100% spokojenost. Pokud máte pocit, nejsou spokojeni s předměty, které jste obdrželi od nás, a zboží se liší od popisu. Prosím, dejte mi vědět.

Plné vrácení peněz, výměna nebo náhrada je nabízena.

Zpětná Vazba A Kontaktujte Nás

Pokud jste spokojeni s mým položky a služby, prosím, udělej mi laskavost, aby opustit pozitivní zpětnou vazbu. Vaše dobrá zpětná vazba je velmi ceněn.

Jsem rád zodpoví všechny otázky, které můžete mít, tak prosím neváhejte a kontaktujte mě. Budu se snažit co nejlépe odpovědět vám nejpozději do 24 hodin, očekávat, že máme zaděláno na víkendy.

Technics ruční práce
Materiál Polyesterové Povlečení
Velikost 17.7 inch
Use1 Dekorativní,Židle,Podlahy,Ložní prádlo,Party,Bar, nákupní centrum
Vzor 1 Černé Bílé Geometrické Dopisy
Vnitřní Neviděla náplň
Použití2 Vánoční,Domov,Hotel,Autosedačky, Kino
vzor TISKNOUT
Typ Povlak Na Polštář,Polštář Potah,Sedák Potah
Vzor Typu Dopis
Značka Barevné Buldok
Vzor 2 Barevné Slova, Jsi Moje Slunce
Fabric barva Čistě bílá
Tvar Náměstí
Podpora Přizpůsobit,velkoobchod,dropshipping
Číslo Modelu 3CRDX8030
Styl Prostý
Použití Ostatní(Jiné)

Související produkty