Smart Wireless WiFi-IR Dálkový Ovladač Tuya/Smart Life APP WiFi Infračervený Dálkový Ovladač klimatizaci, Smart Home Systém

Hodnocení 

184.26 Kč

-40%

307.10 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: edifier dálkové ovládání, micro sd reproduktor, řízení, výškově nastavitel, klimatizace dálkový ovladač smart home, inteligentní domácí automatizace, klimatizace daikin, infračervené inteligentní, s2 reproduktor, domácí kino s fm rádiem, ir dálkové wifi.

Wi-Fi zdarma IR Dálkové Contro | Dálkové Ovládání TV, Klimatizace,TV Box,DVD, Ventilátor,atd

Bezdrátové IR Dálkové Ovládání, Funkce

1)Pokročilé napětí stabilizační obvod, aby to funguje více stabilně a spolehlivě; 2)Modul s ochranný kryt, aby signál více stabilní, anti-rušení schopnosti silnější. 3)Infračervený vysílač a přijímač jsou dováženy, zajistit jeho infračervený signál stabilnější a vyšší citlivost. 4)Standardní IR vzdálenost je 8 metrů na trhu, ale náš sortiment může dosáhnout 10-12 metrů(360°pokrytí). 5)můžeme přizpůsobit APLIKACI a WiFi modul, se zaměřením na různé trhy po celém světě S touto Univerzální IR Dálkové Ovládání, můžete používat svůj mobilní telefon k ovládání domácích zařízení, jako je STB(Set-Top-Box), TV Box, TV, Klimatizace, Ventilátor, DVD, atd. Kompatibilní s většinou značek na trhu, pro podrobnosti prosím viz podporované značky seznamu v App. Kromě toho, že má funkce učení umožňuje kopírovat klíčové funkce původního dálkového ovládání na Aplikaci(Přizpůsobení tlačítek v Tuya Inteligentní Aplikace). Poznámka: Není kompatibilní s domácí spotřebiče, které používají RF nebo bluetooth dálkové ovládání. ※ Masivní IR Kód Databáze Podpora 4000+ značek, 50000+ IR Kód na cloud, podporovaná zařízení knihovna je neustále aktualizován podle cloudu. ※ App Dálkové Ovládání Dálkové Ovládání domácích spotřebičů pomocí "Tuya Smart" App ve vašem mobilním telefonu, ať jste kdekoli. Pro příklad: Přepnutí na domácí A/C v předstihu, se těší na příjemnou teplotu, jakmile se dostanete domů. ※ Hlasové Ovládání Po připojení Inteligentní reproduktor, jako je Amazon Echo, Domovská stránka Google, jste schopni hlasové ovládání vašich domácích spotřebičů. Například: Alexa, zapnout TV; Google OK, sada klimatizace teplotě do 25 stupňů. ※ Scénář a Automatizace v Aplikaci Scénář se skládá z 1 nebo více akcí. Vytvořením "Scénář", můžete ovládat více zařízení s jedním klepnutím; přidáním "Automatizace" a vzájemná spolupráce s ostatními smart home zařízení, Wi-Fi dálkový ovladač je schopen provádět akce automaticky podle podmínek, jako je stav zařízení, počasí a času. ※ Časovač a Automatická Spoušť Podle své životní návyky, nastavit časové spínače pro domácí spotřebiče, jako např. zapnutí/vypnutí klimatizační jednotky v pravidelných intervalech. ※ DIY Přizpůsobení tlačítek v Tuya Inteligentní Aplikace, pokud vaše domácí spotřebiče značka není v seznamu, nebo není podporován. ※ Kontrolou Třetích Stran: Pracuje s Amazon Alexa, Google Assistant,IFTTT, Kompatibilní s operačním systémem Android 4.4 nebo novější a iOS 8.0 nebo novější

Bezdrátové IR Dálkové Ovládání Více Funkcí

1. Kompaktní Design S jeho kompaktní a jemný design, můžete ji umístit na stůl nebo namontovat na zeď, to nezabírá žádný prostor ve vašem domě. 2. Vlastní Scénář Vytvořte si svůj osobní scénář pro konkrétní zařízení, klikněte na tlačítko" Smart" na stránce, klepněte na ikonu"+"nastavit podmínky a úkoly . 3. Dálkové Ovládání A Hlasové Ovládání S all-in-one integrace,můžete ovládat páry televizorů a vzduchu kondicionéry v různých místnostech na dálku, ať jste kdekoli a kdykoli prostřednictvím dotykem prstu nebo prostřednictvím hlasových příkazů v Tuya aplikace,aniž by chodili do každé místnosti dosáhnout dálkové ovládání. 4. Nastavit Plány Vyberte"Klepnutím na Spuštění"nebo"Automatizace"typ"Inteligentní" stránku, klikněte na ikonu "+"zvolte"Schedule" stav, nastavit zapnutí/vypnutí času pro konkrétní zařízení. 5. Podíl Zařízení Vyberte"Domácí Hospodaření" na"Mně" stránku přidejte svůj připojen IR zařízení a sdílet je s rodinnými příslušníky a přáteli. tak, že můžete vzdáleně ovládat stejné zařízení a pobavit .

Bezdrátové IR Dálkové Ovládání------JAK NASTAVIT

Krok 1: použijte svůj telefon pro skenování QR kód nebo vyhledávání "Smart Life" app v Google Play nebo APP Store stáhnout a nainstalovat.

Krok 2: Registrace účtu.Pokud nemáte app účet, vytvořit účet s mobilní číslo + ověřovací kód.

Krok 3. Přidat Zařízení 1. Za prvé, ujistěte se, že váš telefon je připojen k vaší domácí Wi-fi, klikněte na" Přidat Zařízení" nebo klikněte na ikonu "+"v pravém horním rohu domovské stránky. vyberte"Univerzální Remote Control" od"Druhých" .

2. Napájení dálkového ovládání, 1) Pokud váš wifi router otevřít pouze 2,4 GHz, pokud indikátor nebliká rychle, podržte tlačítko reset po dobu asi 5 sekund, dokud se indikátor rychle blikat, zadejte wifi heslo, bude to připojit k wifi routeru automaticky.

2)Pokud váš wifi router otevřít obou 2,4 GHz a 5GHz se stejným názvem, prosím, vyberte "AP Mode", podržte tlačítko reset po dobu asi 5 sekund, dokud se indikátor pomalu blikat, zadejte wifi heslo, připojte svůj mobilní telefon k zařízení je hotspot: "SmartLife-XXXX", klepněte na tlačítko"zpět" ikonu pro návrat do app rozhraní, bude to připojit k wi-fi automaticky. Po připojení uspět, je konfigurace dokončena.

Bezdrátové IR dálkové ovládání APP Tuya/Inteligentní Život
Bezdrátové IR dálkové ovládání Materiál ABS
Původ KN(Původu)
Podpora APLIKACE Ano
Kompatibilní 1 Android 4.4 nebo novější
Bezdrátová Komunikace Wifi
Funguje 2 Google Assistant
Infračervené Frekvence 38 KHz
Kompatibilní 2 iOS 8.0 nebo novější
Číslo Modelu Bezdrátové IR dálkové ovládání S08
LED indikátor modrá
Funguje 1 Amazon Alexa
Použití Spínač
Balíček Ano
Wi-Fi Frekvence 2.4 GHz

Související produkty