Funda Pro Huawei Y6 2018 Hybridní Nárazuvzdorný Brnění Případ ATU-L22 ATU-L21 Nárazník Případech ATU-LX3 ATU-L11 TPU a Pevný PC Namontován Kryt

Hodnocení 

92.56 Kč

-7%

100.57 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: benz ostřikovačů tank, batoh premama, krabice superthing, krabice, obchod, koláč, benz w213 burunk, benz kryt kola, batoh zachránil, bmw x3 m výfuku, krabice stůl zdarma.

1. Hybrid 2 v 1 Bumper Pouzdro - měkké TPU pouzdro a Pevný PC kryt v kombinaci, aby se tento případ perfektní nárazník s vojenský stupeň nárazuvzdorné protiction. 2. Fotoaparát a Ochranu Obrazovky - ret v případě, je-0.8 mm/0.03" vyšší, než na obrazovce, a 1,1 mm/0.04" vyšší, než je fotoaparát, tím se zabrání kamery a obrazovky méně pravděpodobné, že dostat poškrábaný na povrchu stolu. 3. Prach Důkaz - případ má prach svíčky, aby zabraňuje prachu jde uvnitř otvor na sluchátka, usb port a reproduktorů otvory. 4. Speciální Reproduktor Design - speciální reproduktor otvor je navržen tak, aby se zabránilo zvuky/hudbu z zastavil ukazováček, když držíte telefon hrát. 5. Kartáčovaný Kov Textura - povrch pouzdra je ošetřen kovové texturou, má chladný kovový lesk. 6. Odvod tepla A Absorpci nárazů - vnitřní strana pouzdra je navržen tak, s pavučinou drážky, a používáme vysoce kvalitní měkké TPU materiál pro zlepšení obou šok absorpce a odvod tepla. 7. Dokonale Se Hodí Váš Telefon -Je to konsolidované opravit telefon, a telefon není snadné sklouznout z telefonu případu. 8. Žádné Odřeniny - měkké vnitřní straně krytu nebude to bolet záda vašeho telefonu. 9. Přesné Otvory/ Výřezy - Přesné otvory/ Výřezy umožňují snadný přístup ke všem tlačítka a USB a/nebo sluchátka porty.

9 Konkurenční Rysy:

barva Bílá, Bronzová, Stříbrná, Zlatá, Modrá, Červená, Námořnická Modrá, Růže,Zlatá, Červená,Černá
Kompatibilní Model pro Huawei Y6 2018 Měkké TPU a Pevný PC Dual Protector Telefon Kryty
Design Obchodní
Značka CUSORIENT
Funkce Anti-Slide,Nárazuvzdorný
Kompatibilní Značka Huawei
Materiál Měkké TPU a Pevný PC Dual Protector Vybavená Shell
Velikost 5.7 inch
Typ Napůl zabalené Případě
Maloobchodní Balení No

Související produkty