Kolo Květina Květináč Zásobník Tepaného Železa Na 4 Kolech Těžký Květináč Květiny Hrnec Mover Vozík Desku Stát Držitel Domů Garden Decor

Hodnocení 

280.94 Kč

-34%

432.11 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: stojánek, mini cooper, hrnec zásobníku, hrnec, taška na kolečkách, roh rostlina stojí vnitřní, deska hrnec, květináč kola, eco zásobník, držák rostlin.

Kovový Kulatý Květina Květináč Zásobník 4 Kola Těžký Květináč Květiny Hrnec Mover Vozík Desku Stát Držitel Zahradní Nářadí Specifikace: Materiál: Železo, Barva: Černá, Velikost: 24*6 cm/29*6 cm Obsah Balení: 1 *Mobilní stojan hrnce Pouze výše obsah balení, ostatní produkty nejsou v ceně. Funkce: 1.Kovový květináč . Toto kolo železné květináč, stojan je dostatečně velká, aby držet velké a těžké květináče nebo květináče a pohybuje se kolem vašeho domu volně. Železo hrnkových rostlin stojan s kolečky je vyrobena z nerezavějící a odolný vůči povětrnostním vlivům práškovou barvou kovového materiálu. Kulatý květináč stojan na kolečkách je svařena s vysoce kvalitní žehlička, která dělá tento závod talířek s kolečky může nést těžší rostliny hrnce nebo jiné květináč. 2.Tento upgrade zařízení dráhu na kola je upravena podle recenze zákazníků a zpětnou vazbu na původní verzi. Kovový stojánek s kolečky, se skládá ze 4 těžkotonážní kola, které tento květináč držák na kola k dispozici, aby nést až 300 liber květináč kolem vašeho domu. Nyní můžete zasadit strom uvnitř vašeho domu s touto rostlinou stojan s válečky! 3.Tuto podlahu květináč stojan je s hladkými koly, nic víc bát, že vaše drahé podlahy mohou být opotřebované. Závod kolejových caddy s estetický design dodává stylový a příroda se Dotýká vašeho domova. Kruhový oblouk železa s jemným černým povlakem je tato rostlina válec s kolečky sama o sobě dekorativní prvky, které se hodí do každého domu, design a přidat více potěšení do vašeho života. Rostlina kontejner stojan s kolečky je architektonickou strukturu, která je stabilní. 4.Tento heavy duty patio rostlin caddy s kolečky je vyrobena z černého železa s vinyl pvc lakovaná povrch vám umožní používat zahradní rostlina kolečko s koly venku trvale. Rolling plant stand s černým jemným povrchem bude pěkně kompliment vaší terase, zahradě, dvorku nebo paluby. Rostlina dolly nebo rostlin zásobník s kolečky lze volně pohybovat na patře domu, a to i na koberci, půda zem a trávník, a kola se ne uvíznout nebo zavřený. 5.Tento roh závod stojí vnitřní, podlahy rostlin talířek s kolečky může být široce používán vnitřní a venkovní pro pohyb zahrada hrnce, těžké rostliny, velké hrnkové stromy, velké vázy, sudy s whisky, nebo těžké popelnice a může chránit vaše podlahy z opotřebované.

Sada Typ No
Služby Maloobchodní velkoobchodní Dropshipping přijímány
Dokončovací Není Potažený
key 4 Mover Vozík Rack Organizátor Dekorace
klíč 3 Květináč Květiny Hrnec
klíč 2 Květináč Zásobník 4 Kola
stav 100% Zbrusu a Vysokou Kvalitu
Materiál Kovové
Typ Hrnec Zásobníky
Číslo Modelu Kovový Kulatý Květina Květináč Zásobníku
klíč 1 Zahradní Kovový Stojan
Kovový Typ Měď
Klíč Kovový Kulatý Květina Květináč Zásobníku

Související produkty