2017 Červená Barva Horké Africké Bavlny Švýcarské Voile Krajky Tkaniny Vysoce Kvalitní Africké Švýcarské Voile Krajky Švýcarsko Pro svatební WV001

Hodnocení 

936.67 Kč

-28%

1 319.25 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: Kabel Krajky, kabel krajky tkaniny, fabric krajka bílá, africké krajky bílé, tkaniny zlaté krajky, krajkové červené víno, elastické červené, červeným lemováním, hkg švýcarské krajky, fabric krajka.

Vítejte na Africké tkaniny textilní nákupní centrum factory prodeje Na skladě Slevy, doprava Zdarma DHL podrobnosti o Nákupu Velkoobchod Vysoce kvalitní Různé vosky calico! africké kabel krajky tkaniny/rozpustné ve vodě krajky pro svatební party šaty! Máme všechny druhy africké krajky skladem k dispozici nyní,my vám poskytnout velmi levné ceny a další slevy s dobrou kvalitou,prosím, laskavě pošlete nám e-mail nebo se obraťte na nás kdykoliv. Nabízíme dopravu zdarma na jakýkoliv nákup na celém světě, pokud však chcete místo B2B objednávky (nákupu více než 10 kusů) prosím, kontaktujte nás nejprve za nejlepší cenu Všechny produkty obrázky jsou přijímána v naturáliích , protože zobrazení různých,barevné aberace je těžké, aby se zabránilo!Vysoce kvalitní je náš věčný cíl. Položku Picture Show: Přepravní společnost DHL Express Doprava obvykle trvá asi 3 až 7 dní můžete mít povinnost platit cla účtován vaší zemi, pokud jsou potřeba. Nemůžeme kontrolovat případné zpoždění způsobené vaší poštovní služby nebo neočekávané povětrnostní podmínky. Více položek poštovné: prosím, pošlete nám e eail pro více nákupů pro výpočet kombinované přepravní poplatek pro vás. Vrácení peněz, Prosím, zkontrolujte, zda balíček na vás přijmout, pokud zjistíte nějaké problémy s kvalitou, prosím, nejprve napište nám pro návrat do 24 hodin. Všechny položky pro návrat musí být ve zbrusu novém stavu, to znamená, že nejsou nikdy používány a uchovávány v původním balení. Bude vám vrácena plná částka zboží. Neúčtujeme re-osazení poplatek. Poštovné a manipulační poplatky jsou nevratné. Žádné nároky bude poctěn 3 dnů po obdržení balíčku. Zpětná vazba Prosím, dejte nám vaše 5-hvězdičkový zpětnou vazbu, pokud jste spokojeni s našimi produkty. Prosím, neváhejte a kontaktujte nás pro případné nevyhovující. Budeme se snažit v našich silách, k vyřešení sporu. Děkuji vám za vaše pochopení a spolupráci.

Tkanina Typ Voile
Šířka 51-52 inches
Typ Velkoobchod Ano(>50 Ks)
Sada Typ Ano
Materiál 100% Bavlna
Funkce Eco-Příjemný,Elastický
Příležitosti párty ,svatební ,oděv, oblek
Technics Vyšívané
Dekorace Kamínky
Délka tkaniny 5 Metrů
Původ KN(Původu)
Číslo Modelu 11Y140R
Typ Produktu Krajka

Související produkty