Náušnice, Náhrdelník, Prsten, Přívěsek Náramek Šperky Displej Stojan Zásobníku, Jelen, Strom, Dekorace, Make-Up Skladovací Regály Organizátor Držák

Hodnocení 

57.53 Kč

-37%

92.78 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: zásobník, vajra, displej šperky stojan, displej šperky, řemeslo dřevo, eco zásobník, dekor zásobníku, šperky varhany, podnosy ozdobné rosegold, muži šperky zásobník.

Nordic Náušnice, Náhrdelník, Prsten, Přívěsek Náramek Šperky Displej Stojan Zásobníku, Jelen, Strom, Dekorace, Make-Up Skladovací Regály Organizátor Držák

Funkce:

Módní, okouzlující a jedinečný paroh design.

To může držet všechny druhy šperky, náhrdelníky, náušnice, rtěnku, atd.

Specifikace:

Materiál: PP + PS

Barva: Bílá, Černá

Velikost: 25x15.5cm/9.84x6.1

Poznámka:

Vzhledem k různým sledovat a světelný efekt, skutečnou barvu položky mohou být mírně odlišné od barvy ukázal na fotografii. Děkuji!!!

Prosím, dovolte 1-3cm měření odchylka vzhledem k ruční měření.

1 X Šperky Stojan

Naším cílem je nabídnout vám kvalitní zboží s nejlepší služby ,to bude velmi ocenil, pokud necháte své pozitivní zpětnou vazbu .Pokud jste nebyli zcela spokojeni,prosím, dejte nám šanci vyřešit problém před odjezdem negativní zpětnou vazbu, nebo otevřít spor.Děkuji!!!

1、Čína Post Obyčejné Malé Paket Plus: Doprava Zdarma,ale Bez informace o sledování a Delší čekací dobu(cca 30-45 dní) 2、Čína Post Registrované Letecké Pošty: Nabíjení malé,s sledovací infromation a 25-35 dní čekací doba. 3. Pokud potřebujete naléhavě, pls, neváhejte mě kontaktovat předtím, než si vyberete DHL nebo EMS. Být jasné před vámi, aby vás a Vítejte v mém obchodě znovu.

1、Jak se o velkoobchod a pokles lodní dopravy? Velkoobchodní a dropshiping jsou oba vítány. Pokud místo hromadné objednávky, další slevy po mě kontaktovat. Pro pokles lodní dopravy, můžeme poslat zboží na váš zákazník přímo a nenechá informace o nás, pokud byste chtěli. 2、Kde je můj produkt? Prosím, neváhejte a kontaktujte nás, o vaše informace o sledování, někdy to trvá delší dobu více, než jste očekávali, protože je to mezinárodní obchod, potřebujeme více času, aby jasné, Vlastní. Díky za vaše laskavé pochopení předem! Budeme loď váš produkt 1-5 pracovních dnů v okamžiku, kdy dokončíte platbu 3、Jak získat další slevu? Máme různé aktivity za měsíc. Můžete se dostat do mého obchodu vědět více informací a dostat své exkluzivní kupón. Klepněte na odkaz níže získáte další slevu: doporučení: po objednávce, vyplňte fromulář to za půl hodiny, takže můžeme poslat to na vás v prvním okamžiku.

Šperky Balení A Typ Displeje Pouzdra A Displeje
Číslo Modelu Šperky
Značka JOCESTYLE
Původ KN(Původu)
Položka Průměr /
Materiál Plastové
4 úložný box
Vlastnosti Produktu Módní
5 Šperky Organizátor
Typ Položky Šperky Balení & Displej
Položka Výška 4.5
6 Šperky
Šířka Položky 16.5
Položka Délka 27.5
1 Organizátor
2 Šperkovnice
3 Box
Hmotnost Položky 225g

Související produkty