17Pcs/Set Latex Odpor Kapely Nastavit Jóga cvičení Cvičení Elastické Kapely Gumové Smyčky Trubice Kapel Domácí Posilovny Fitness Vybavení

Hodnocení 

284.40 Kč

-21%

360.09 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: college dragon ball, catoon šaty událostí, vysokoškoláci lidí, college tašky 500 rs, cosplay roztomilý franků, spona, spony zakřivené, ložisko 6902 llumax, ležérní šaty rocker, ležérní šaty nrillo.

17Pcs/Set Latex Odpor Kapely Nastavit Jóga cvičení Cvičení Elastické Kapely Gumové Smyčky Trubice Kapel Domácí Posilovny Fitness Vybavení

17Pcs Fitness Kapely, Sada obsahuje 5 Kapely Trubice, 5 Smyčky Pásky, 2 Úchyty, 2 Kotvy, Popruhy, 2 Tašky , které pomáhají měnit své cvičení rutiny a problém sami k dosažení vyšší úrovně. Odpor kapely mohou být integrovány zlepšit svou svalovou vytrvalost, sílu, rovnováhu, flexibilitu, uvědomění těla a koordinaci. Na rozdíl od tělesné stavby a spalování tuků, fitness set je také užitečné pro rehabilitaci zranění, ideální pro začátečníky až experty. Na kompaktní velikost balení a nízká hmotnost, cvičení, sada určitě bude pohodlí a zajistit mnohem více zajímavý výlet.

Vlastnosti:

ROZMANITÉ MOŽNOSTI ŠKOLENÍ: 17pcs Fitness Bands Sada se skládá z 5 Kapely Trubice, 5 Smyčky, Odporu Kapel, 2 Polstrované Rukojeti, 1 Dveře Kotva, 2 Kotník Popruhy, 2 Tašky. S touto kompletní workout kit, budete nikdy nezmeškáte žádnou šanci napadnout různé vzdělávací obtíže pro získání síly a svalové tónování.

NASTAVITELNÉ ÚROVNĚ ODPORU: Každá skupina je v různých barvách a úrovně odporu: Žlutá - 10 kg, Modrá - 15 kg, Červená - 20 kg, Zelená - 25 kg, Černá - 30 kg, s celkovou odolnost hmotnost 100 liber. Můžete nastavit napětí intenzita k dosažení osobních cílů za použití jednoho pásma nebo kombinace více pásem, ideální pro začátečníky nebo profesionály, muži, ženy, dospívající nebo děti.

VYNIKAJÍCÍ CVIČENÍ ZKUŠENOSTI: Vyrobeno z nejvyšší kvality přírodní latex a podprocesů nylon, jsou kapely snap-odolné a schopné zachování maximální úrovně odporu i po opakovaném roztáhnout a použít. Polstrovanou rukojetí a silné polstrované kotníku popruhy poskytují optimální komfort a ochranu, zatímco dělá cvičení.

CVIČENÍ A REHABILITACE: nejen pro každodenní fitness trénink a spalování tuku, tyto kapely jsou také široce používány k rehabilitaci lidí, kteří trpí nohu, koleno a zadní zranění, užitečné pro zotavení z MCL, ACL, kolenního kloubu, pately, ideální volba pro ženy, kteří se snaží udržet své tělo v kondici po těhotenství a porodu.

LEHKÝ A PŘENOSNÝ: Zabalené v tašce, celá sada váží pouze 2,4 kg a snadno se vejde do batohu nebo kufříku, takže si můžete udělat cvičení doma, v tělocvičně, v kanceláři nebo na cestách.

Specifikace:

Materiál: Latex + Nylon

Trubice Kapely:

Délka: Cca 1,2 m / 4 ft

Odporu: Žlutá - 10 kg, Modrá - 15 kg, Červená - 20 kg, Zelená - 25 kg, Černá - 30 kg

Smyčky Kapely:

Obvod: 60cm / 23.62 v

Šířka: 5 cm / 2.0 v

Odolnost: Zelené - Extra Lehký (10 kg); Modrá - Lehké (15 kg); Žlutá - Střední (30 kg); Červená - Těžká (35lbs);Černá - Extra těžké (40lbs)

Seznam balíčků:

SET1: Fitness Kapely, Sada obsahuje 5 Trubka Kapely, 2 Úchyty, 2 Kotvy, Popruhy, 2 Tašky;

SET2: Fitness Kapely, Sada obsahuje 5 Kapely Trubice, 5 Smyčky Pásky, 2 Úchyty, 2 Kotvy, Popruhy, 2 Nést

Funkce Komplexní Fitness Cvičení
Aplikace Gumové Řetězec Hrudi Developer
Číslo Modelu Latex Odpor Kapely
Název Oddělení Unisex

Související produkty