XIAOMI Originální Náhradní Baterie Telefonu BM4R Pro Xiaomi Mi 10 Lite 5G 4160mAh

Hodnocení 

262.34 Kč

-10%

291.53 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: xiomi mi 10 ultra, oficiální xiaomi, případ hoe 10, smartphone xiaomi miui 10, 10 mi, pro vazbu 10 lite, mi 10 5g lite, mi 10 t pro xiaomi, případ mi10 lite, 5g smartphone prodej.

Tento produkt je zajištěno, že je koupil od XIAOMI výrobci mobilních telefonů, příslušenství, prodejní kanály , naprosto 100% originální původní.

Značka:XIAOMI atributy Produktu: 100% Originální Originální Baterie Typ : BM4R kapacita Baterie: 4160mAh Kompatibilní s: Xiaomi Mi 10 Lite 5G Baterie Země Původu: Čína Balení specifikace: bulk balení (bublinková obálka taška) Produkty patří:1*Baterie,1*Sada Nástrojů Důležité: Nové Lithium-Iontové baterie musí být PLNĚ NABITÁ a PLNĚ VYBITÁ 2 až 3 krát před tím, než se PLNĚ STABILIZUJE. Prosím, pamatujte, že nové Lithium-Ion baterie, plný výkon a dlouhou životnost je dosaženo pouze po 2 až 3 cyklech úplného nabití a vybití. Poté, co jste jít přes 2 až 3 cykly, budete nikdy muset stav baterie znovu! Všechny hovoru a doba v pohotovostním režimu jsou přibližné, v závislosti na dopravce, nastavení sítě, síle signálu a vybraných funkcích. Hovoru a doba v Pohotovostním režimu bude nižší v Analogovém režimu, jak je uvedeno výše. Vážení zákazníci a přítel:

když si koupíte mé zboží. pokud se stane něco neobvyklého:neobdržel zboží,nebo v rozporu s popisem,nebo z jiných důvodů nejste spokojeni. Prosím, nenechávejte neutrální(nebo negativní)zpětnou vazbu, nebo otevřít spor snadno ,prosím, neváhejte a napište, kontaktujte mě. Budeme dělat naše nejlepší služby pro vás vyřešit problém. Jsem přesvědčen, že dobrá komunikace může vyřešit všechno. Opět moc děkuji. Přijímáme Alipay, West Union, TT. Všechny hlavní kreditní karty jsou přijímány přes bezpečné ÚSCHOVY platby procesoru.

Budeme loď vaše položky, jakmile je to možné poté, co jste provedli platbu. Jak všichni víme, Protože baterie jsou nebezpečné zboží čisté baterie dodací lhůta bude delší, než je běžné. Pokud máte nějaké otázky v tranzitu, můžete kontaktovat zákaznický servis kdykoliv. Pokud jste neobdrželi balíček na dlouhou dobu, to neznamená, že to bylo ztraceno. Možná jste dosáhli místní poštu nebo k poštovní schránce. Čas příjezdu je obvykle 30 až 50 dní.

Kapacita baterie(mAh) 3501mAh-5000mAh
Značka Xiaomi
Originální nebo Ne Originální
Certifikace Kvality ce
Původ KN(Původu)
Kompatibilní Značka Xiaomi
Číslo Modelu BM4R

Související produkty