Shenrun Muži Módní Kalhoty Slim Ležérní Kalhoty Černé Víno Červené Fialové Ženich Oblek Kalhoty Fázi Šaty Kostým Zpěvačka Hostit Noční Klub

Hodnocení 

484.45 Kč

-45%

897.09 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: spandex superhrdina kostým, zpěvák oblek, pánské spandex superman kostým, zaprášené modré šaty oblečení, tvídové kalhoty muž, anglie oblek, rint, tweed locanda fiorita muži, dusty blue průvod šaty, pánské punk kalhoty.

Poznámka:

A. Naše produkty(oblek, sako, kalhoty, košili a tak dále) neobsahuje žádné příslušenství, jako jsou květiny, klobouk, berle apod.(pokud tyto doplňky ukazují na obrázky).

B. Barvy se mohou lišit mezi různými CRT a LCD obrazovek. Nemůžeme zaručit, že barvy našich výrobků je přesně to samé s obrázky, které vidíte. Navíc, jsme jen čisté barvy kravaty, a některé vazby není stejné jako na obrázku.

C. Prosím, dejte nám přesnou velikost a barvu, když umístíte objednávku. Jsme rádi, že se proces vrátit, když je to nutné, aby se ujistěte se, že vám oblek sedí dobře.

D. Před objednáním, prosím, přečtěte si celý výpis opatrně, a požádat všechny vaše otázky.

Zásilka

A. Pokud vaše objednané zboží je na zakázku, výrobek(oblek, sako, kalhoty, košili a tak dále), by mohla být dokončena do 3-7 dní. Během naší zvláštní dovolenou, jako je Čínský Festival Svátek a státní Svátek, dodací lhůta by měla být trochu delší.

B. dodací lhůta je založen na způsobu dopravy. To trvá asi 2-6 pracovních dnů, UPS, DHL. EMS potřeby o 7-18 pracovních dnů.

Platba

Podporujeme platby přes Kreditní Kartu, bankovní Převod a Western Union. Kupte více, ušetřete více. Pokud si koupíte dvě nebo více položek dohromady, jsme rádi, že nabídnout kombinovat dopravy sleva. Pomocí kombinované dopravy, můžete ušetřit spoustu přepravní náklady.

Cla

Mezinárodní zákazníky - vezměte Prosím na vědomí,

A. Dovozní cla, daně a poplatky nejsou zahrnuty v položce ceny nebo poplatky za dopravu. Tyto poplatky jsou kupujícího odpovědnost.

B. Jak moc se dovozní clo bude účtován. to záleží na každé zemi vlastní politiky. Prosím, podívejte se na výroky vaše země celního úřadu určení, dodatečné náklady budou před objednáním.

O nás

Jsme výrobce oblečení, který má více než 30 let výrobních zkušeností, naše podniky po celém světě.

Funkce

A) Dodávky pánské oblečení, oblek, na zakázku obleky, košile atd...

B) Různých velikostí a různých barev jsou k dispozici

C) Vysoká kvalita

D) Konkurenční cena přímo z továrny citace

E) Vlastní produkt je vítán. Není omezena na množství

O zpětnou vazbu

A/ Jsme v našich silách, aby vaše on-line nákup, jak příjemné je to možné. Pokud máte jakýkoliv dotaz, prosím neváhejte a kontaktujte nás. Protože jsme opravdu chtějí každý zákazník musí být spokojený zákazník!

B/ bylo by velmi ocenili, pokud byste mohli zanechat nám pozitivní zpětnou vazbu, která musí být velkým povzbuzením pro nás!

Víme, že oblečení by mohlo být pro vaše Speciální Den! Budeme se snažit v našich silách nabídnout příjemné služby. Pokud máte jakýkoliv dotaz, neváhejte a kontaktujte náš on-line zákaznický servis.

Materiál Polyester
Značka shenrun
Přední Styl Byt
Pant Typ Closure Zip Fly
Styl Ležérní

Související produkty