Originální A1398 LCD pro Macbook Pro Retina 15" A1398 Plné Kompletní LCD Displej Shromáždění 661-02532 Polovině Roku

Hodnocení 

9 948.22 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: a1398 lcd, lcd macbook pro retina, a1466 displej, a1398 logic board, Laptop LCD Screen, a1398 displej, a1398 macbook, a1398 lcd displej sestava, a1398 macbook pro reproduktor, herní notebook.

Velkoobchodní LCD Displej, Full Náhradní Displej Pro MacBook pro 15" A1398

Model Pro MacBook pro 15" A1398 LCD Full Sestava Displeje Barva Stříbrná Kvalita Všechny výrobky jsou testovány jeden po druhém před odesláním.Budeme klasifikovat jakost zboží ,pak nabízejí různé kvalitní zboží, ať nás zákazníci mohou vybrat.Velikost 15 palců Kompatibilní LCD Diapaly Sestavy Pro MacBook pro a1398 Stav Původní nový a 98%nového Materiálu LCD Displej Verze Pro MacBook pro LCD Plné Zobrazení Sestavy A1398 Výhodu, Nejlepší Cena, Vysoká Kvalita, Rychlé Dodání, Dobré Služby, Zodpovědný Prodejce, Balení Bublina sáček+Bublinková komora+Vhodné pevného kartonu Platby, T/T Bankovní převod ,western union ,úschově Ostatní mohou být v úvahu.Doprava DHL,FedEx,UPS,HK Post Air Mail,EMS,ePacket a tak dále.Záruka 90days Aplikace Nahradit rozbitý LCD displej plný displej pro MacBook pro 15" A1398 Nejnovější Cena Ceny se mění rychle,prosím, kontaktujte nás přímo s vaší objednávkou quantily.Po-prodejní servis, Pokud máte nějaký problém, o produktu, prosím, neváhejte nás kontaktovat.Odpovíme vám do 12 hodin.MOQ 1 kus nebo Vzorek objednávka bude k dispozici.

1. Máme širokou škálu produktů,pokud obchodujete s námi,nemusíte ztrácet náklady na dopravu a energie a času, koupit různé produkty od různých dodavatelů.

2. Testujeme všechny výrobky ok, než jsme se prodat.Můžeme kontrolovat kvalitu pro vás,pokud jste dobusiness s námi,neednt ztrácet peníze na nákup špatnou kvalitu výrobků.

3. Máme flexibilní pracovní dobu.budeme on-line podle vašeho času.obchodovat s námi,ušetříte mnoho času pro odpočinek a s rodinou .

4. Přijímáme T/T,western union,moneygram hotovosti a tak dále.

5. Výrobky dodáváme zárukou kvality.

6. Můžeme loď zboží k vám DHL/HONGKONGK POST atd.

T/T Bankovní Převod ,West Union,MoneyGram ,alipay a Peníze.

1.Všechny položky musí být test 100% před poštovné.

2.Pokud existuje nějaký problém, o naše výrobky,prosím, dejte nám fotky nebo loď zpátky.Slibujeme, že budeme nahradit pro vás.

3.Všechny položky mají 90days záruka .

Pozornost :

1.Dodací adresu,psč a telefonní číslo, podrobnosti jsou velmi důležité, prosím, potvrdit, že před odesláním.

2.Pokud máte jakékoli otázky týkající se našich produktů, prosím neváhejte nás kontaktovat.Budeme se snažit v našich silách uspokojit vás, jak je to možné, jak můžeme.

Kompatibilní Značka APPLE
Aplikace Notebook
Číslo Modelu A1398
Značka Arsmundi

Související produkty