FINE4U N236 Dvojité Srdce Přívěsky Náhrdelník Zlaté Barvy z Nerezové Oceli Dlouhý Řetěz Náhrdelník Ženy, Svatební Šperky Velkoobchod

Hodnocení 

107.70 Kč

-40%

179.50 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: náhrdelník, zlaté srdce náhrdelník, srdce náhrdelníky, náhrdelník dvojí, řetěz srdce, dvojité srdce přívěsek, srdce přívěsek, srdce, přívěsek, stříbro, srdce náhrdelník ženy, dvojité srdce.

O Platbu : 1. Přijímáme Alipay, Všechny hlavní kreditní karty jsou přijímány přes bezpečné ÚSCHOVY platby procesoru. 2. Platba musí být provedena do 3 dnů od objednávky. 3. Pokud nemůžete pokladně okamžitě po aukci blízko, prosím, počkejte několik minut a zkuste to znovu Platby musí být dokončena do 3 dnů. Pozornost Ruských Přátel: 1. Vyplňte, prosím, vaše celé jméno včetně své jméno, prostřední jméno a příjmení při provádění platby; 2. Vyplňte prosím vaši správnou adresu včetně vašeho Bytu Č., Ulice, Město, Region a zemi. Jinak váš balíček by se zřejmě vrátil! 3. Nejsme odpovědni za SVOU CHYBU. Zásilky: 1. Položky budou odeslány do 1-3 pracovních dnů v normálním čase. Vrácení/Náhrada: 1.Pokud máte vadné zboží, které chcete vrátit, nebo slevu. Prosím, kontaktujte nás do 3 dnů po obdržení zásilky. Všechny vrátit zboží musí být vráceno s jeho originální balení a příslušenství. Zákazník je odpovědný za přepravní náklady na vrácené zboží. 2. Vrátíme vám peníze, když jsme si vráceného zboží. Nebo vyměnit zboží pro vás. 3. Někdy Letecky chybí některé poštovné, vrátíme vám cenu a expediční poplatek, když se nemůžete dostat vaše zboží. 4. Budeme jednat s vrácení do 3 pracovních dnů, kdy jsme se získat informace od vás. Zpětná vazba: Budeme pracovat s vámi, dokud nebudete spokojeni. upřímně doufáme, že si můžete nechat nám pozitivní zpětnou Vazbu, a to z jakéhokoliv důvodu nejste spokojeni se svým nákupem, prosím kontaktujte nás prostřednictvím (Moje Zprávy) nebo (Zeptejte se Prodejce Otázky), Obchodní manažer, před odjezdem neutrální nebo negativní zpětnou vazbu. Uděláme, co bude v našich silách vyřešit jakýkoliv problém a uspokojit vaše potřeby.

proces Vysoce Kvalitní Leštění Zrcadla
Kompatibilita Všechny Kompatibilní
Dropshipping Ano
Styl Trendy
Hypoalergenní Ano
Náhrdelník Typ Přívěsek Náhrdelníky
Pokovování 18k Gold Á
Kovy Typ Z Nerezové Oceli
Příležitostech Zapojení/Výročí/Strana/Dárek/Každodenní Život
Tvar\vzor Srdce
Jemné nebo Móda Módní
Typ Řetězec Odkaz Řetěz
Číslo Modelu N236
Pohlaví ŽENY
Materiál Kovové
Náhrdelník Délka 53cm(20.9 cm)
Velikost Přívěsku 12*12mm
Typ Položky Náhrdelníky
Funkce Mood Tracker
Příležitosti Výročí
Značka FINE4U

Související produkty