Mobil Příslušenství Pro Huawei P30 Lite Dotykový LCD Displej Shromáždění Náhradní Pro Huawei Nova 4e/P Lite 30 MAR-LX3A LX1 LX3

Hodnocení 

605.34 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: nabíjení huawei p 30lite, cubot p30 lcd, telefony celulares, zobrazení p30 lite, lcd p30 lite, displej huawei p30, Huawei P30 Lite LCD, lcd p30, huawei p30 pro lite lcd, fólie huawei p30.

Mobil Příslušenství Pro Huawei P30 Lite Dotykový LCD Displej Shromáždění Náhradní Pro Huawei Nova 4e/P Lite 30 MAR-LX3A LX1 LX3

Vítejte v našem obchodě! Prosím, věnujte pozornost naší důležité tipy :

1.Když se rozhodnete objednat od nás, prosím, přečtěte si jasně, jak je uvedeno níže,pokud máte jakékoliv pochybnosti, jen pls kontaktujte nás první,budeme se snažit v našich silách vyřešit váš problém.

2. Pokud chcete místo bluk objednávky, prosím, kontaktujte nás a požádat o cenové nabídky,dáme vám nejlepší whoelsale ceny .

3.Po Obdržení zboží, Prosím, neinstalujte přímo, jakmile zboží obdržíte.

1)Propojit s vaším telefonem vyzkoušet za prvé, pokud produkt je normální, pak nainstalovat, nebo nechat odborníky o pomoc.Jakékoliv poškození nebo závady způsobené nesprávnou obsluhou nejsou v působnosti zabezpečování jakosti.

2)Prosím, nepokoušejte se otevřít spor, je zranění. Více komunikovat se ujistit, že jsme obě strany, aby řešit problémy.

O Záruka:

1.Výrobky jsou nejvyšší kvality,takže pokud nejste spokojeni s položky,které jste zakoupili, prosím kontaktujte náš Zákaznický Servis Tým .Jakmile je to možné.Budeme schopni vám pomoci s případnými výnosy a náhrady založené na stavu položky.

2.Pokud zboží, které jste obdrželi, není, jak je popsáno.Prosím, informujte nás prosím a pošlete nám zpět do 3 dnů na vrácení peněz.My vám vrácení peněz do týdne od obdržení zboží vrátit.

Zpětná vazba:

1. Vaše spokojenost je naše snaha! Uděláme, co bude v našich silách, aby poskytovat prémiové služby. 2. Vaše zpětná vazba je velmi důležitá pro náš rozvoj podnikání a odhadnout, jak dobře to děláme. Upřímně zveme vás na dovolené pozitivní zpětnou vazbu pro nás, pokud jste spokojeni s našimi produkty a služby.Děkuji!!!

Položka Stav Nové
Certifikace NIC
Typ LCD a Touch Screen Digitizer
Použití Fit váš rozbitý telefon
Skladové Zásoby Továrna, velké množství na skladě
Rozlišení Displeje 2160*1080
Převahu 100% Žádný Mrtvý Pixel
Doba Dodání V rámci 2 pracovní den po zaplacení potvrzena
QC Třikrát Před Odesláním
Dotkněte Typ Obrazovky Kapacitní Displej
Displej > 3"
Stupeň kvality Originální AAAA
Původ KN(Původu)
Značka DEKANO
Kompatibilní Značka Huawei
Číslo Modelu pro Huawei P30 Lite
LCD Kit Ano
Materiál TFT

Související produkty