MEGA BLOKS Pokemon Série Stavebních Bloků Hračky Rychle Dragon Bitevní Scény Kapesní Monstra, Děti, Hračky, Vánoční Dárek FVK75

Hodnocení 

820.75 Kč

-43%

1 465.45 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: blok pokemon, nanoblock, dragon hračky, pokemon, lego xingbao, panenka monster, blok monster, Blok, karta mega, Mega 2560.

Buildable Togetic a Dragonite údaje

Postav si bitvu prostředí

7,5-palcový Dragonite s kloubové tělo

2,5-palcový Togetic má kloubové ruce, křídla a hlavu

Kombinovat s jinými Pokémon stavebnice od Mega Construx

Letět do bitvy s showdown mezi Togetic a Dragonite!

Vzrušující Pokemon souboj se k nebi, když budete stavět bitva mezi tyto dvě populární Létající typ Pokémonů!

Za prvé, připravit se na bitvu, když budete stavět poseable 7,5-palcový Dragonite a pera na Létající typ nebo Dragon-typ útoku!

Dále se do vzduchu s 2,5-palcový Togetic a bránit se jeho bitva efekt štít! Pak, nastavit scénu pro nové bitvy, když zobrazení vašich Pokémonů v různých pózách!

Stavět Togetic je okoun prostředí a štít

Odklonit akce, když si vytvořit bezpečné prostředí s listové okouna pro Togetic bránit. Ochranu proti Dragonite útoky tím, že staví štít pro Togetic, pak dát to točit, než se na protiútok.

Vyvíjet své bitvy s high-létání akce

Kdo bude létat rychleji a kdo bude stoupat výš? Můžete rozhodnout o výsledku, když budete stavět dva impozantní létající typ Pokémonů a testovat je proti sobě v odvážné bitvy. Nebe je limit, když Dragonite výzvy Togetic.

Bitvu nad rámec toho, s extra-large Dragonite

Dragonite se vznáší nad konkurencí, jako nikdy předtím. Stavět 7,5-palcový Pokemon, pak představují to v polovině letu s plně kloubové hlavy, ruce, nohy, ocas a křídla. To je jeden Pokémon, který je připraven na bitvu nad rámec.

Velkoobchodní a přímé lodní dopravy jsou vítány.

Pro přímé dodávky, můžeme zaslat zboží k vašim zákazníkům

Před nákupem, prosím, přečtěte si tento článek pečlivě snížit nedorozumění a pomozte nám rostou společně.

1. Můžeme zajistit, aby naše výrobky byly pečlivě kontrolovány před odesláním.

2. Pokud jste naléhavě potřebné položky, pokud nemůžete čekat trpělivě na letecké pošty balíček China Post, prosím, vyberte expresní způsob dodání. Pokud se rozhodnete China Post Air Mail, ale to se používá, když je dopravní zpoždění. Prosím, nepřijímáme žádné náhrady nebo spory, ale byli bychom rádi, aby vám pomohou prodloužit dobu na zpracování objednávky.

3. Můžete použít všechny produkty po zaplacení. Obvykle, budeme poskytovat sledovací číslo do 24 hodin a pošlu balíček do 48 hodin. Po balíčku je poslal ven, nemůže být řízen námi. Vysoce závislá na mezinárodní přepravy, jsme upřímně doufám, že můžete pochopit, a trpělivě čekat. Pokud tam je nějaké zpoždění, budeme se snažit v našich silách, aby vám pomohl a dejte nám vědět.

4. Pokud váš nákup ochranu, čas běží ven, prosím, kontaktujte nás, můžeme vám pomoci rozšířit ochranu času.

O zpětnou vazbu

Budeme udržovat vysoké standardy kvality a usilovat o 100% spokojenost zákazníka. Zpětná vazba je velmi důležitá. Žádáme vás, abyste neprodleně nás kontaktujte ještě před nám neutrální nebo negativní zpětnou vazbu, takže můžeme vyřešit váš problém uspokojivě.

Počet stavebních bloků. 488 Ks
Certifikace CE
Výrobce MATTEL
Varování Ne jíst
Číslo Modelu FVK75
Materiál Plastové
Značka MEGA BLOKS
Velikost Bloku Malé stavební blok(Kompatibilní s Lego)
Modelování 1
Pohlaví Unisex
Velikost 2.13 x 15,5 x 10,3 cm
Věkové Rozmezí > 3 roky starý
Téma Rychle draka
Funkce Sestavit
barva Vícebarevná
Plast Typ ABS
Původ KN(Původu)
Hmotnost 650g

Související produkty