Foto Vlastní! Diamantový Obraz 5d Diy Mozaika Plné Náměstí Kolem Vrták Diamand Drahokamu Daimond Výšivky Obrázky Prodej

Hodnocení 

90.40 Kč

-45%

164.37 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: 5d slon, Hot Prodej, diamond art maska, diamond výšivky prodej, daimont obraz země, diamond malování, diamond dotz malování plné náměstí, malování diamant harry potter, diamond steh malování, 5d diamond obraz plný náměstí vrtačka cestu.

VÍTEJTE V NAŠEM OBCHODĚ 1.Pokud najdete krásnou fotku a chcete, aby diamant malování.Prosím, aby zde. 2.Pokud chcete, aby se speciální diamantový obraz s vlastní fotografií.Jako vaše dítě foto rodinné foto

Přizpůsobit jakoukoliv fotografii nebo obrázek, který chcete, aby se diamant, jako je vaše rodina nebo vlastní portrét, svatební fotografie, cestovní fotografie, domácí zvířata, a krásné scenérie, velmi populární a stylové. Pak můžete fotit sami, s rodinou, a nakonec dát je do rámu na zdi domu, nebo dát je jako jedinečný a nezapomenutelný dárek! Jednoduše objednáte a pošlete nám své fotografie, budeme poskytovat vám perfektní diamant, výšivky na žádné fotografii, kterou chcete! O Nás Naše diamond malby jsou polotovary, nezahrnují rámu. Budeme poskytovat diamond výšivky nástroje pro vaši značku. A my vám umístěny o 30% více diamantů! Jsme nejen nejnižší cenu, A kvalita je nejlepší. Když ji dokončíte, můžete poslat fotky vašich obrazů k nám, ukážeme, že kupující po celém světě ocenit! Zpětnou vazbu, Protože vaše zpětná vazba je důležitá pro náš rozvoj podnikání,upřímně zveme vás na dovolené pozitivní zpětnou vazbu pro nás, pokud jste spokojeni s našimi produktů a služeb. To bude jen trvat 1 minutu. Děkuji!!! Pokud nejste spokojeni s produkty a služby, prosím, laskavě kontaktujte nás před odjezdem žádné negotive a nějaké neutrální zpětnou vazbu. Budeme se snažit v našich silách uspokojit vás. Díky!!! Poznámka: O Fotografii / Obrázek Vlastní Položky patří: cvičení,plátno,zásobník,bod diamond drill pero,lepidlo,papír A4,krabice/papírové balení Tipy : prosím zkontrolujte pečlivě, po obdržení zboží,pokud máte problém,prosím, smlouvu nás 1:Otevřete balíček,zkontrolujte soupravy, zda všechny díly jsou kompletní nebo ne. 2:Zkontrolujte, zda pryskyřice diamanty barev a odpovídající barevný kód 3:Vyberte znak (symbol),najít odpovídající diamanty 4:Použijte pero vyzvednout diamant,dát ji na odpovídající pozici 5:Po dokončení lehce stiskněte dolů s diamanty ruce, držet je pevně připojen. POZNÁMKA: vyplňte, Prosím, vaše celé jméno včetně křestní jméno,Prostřední jméno a příjmení při provádění platby.

Vyplňte prosím vaši správnou adresu včetně vašeho bytu Č.,Ulice,Město, Region a Zemi,Jinak váš pozemek by mohlo být pravděpodobně se vrátil!

Vystřihnout,udělat,měření může způsobit, že velikost odchylky (plus a mínus 1-2cm kolísání),barevná aberace je vzhledem k monitorů,předpověď počasí,osvětlení a další faktory,Obrázky budou mít různé barvy v různých monitorech, ale to nemá vliv na vzhled obrazu,Prosím pochopit.

Vážení kupující, pokud nejste spokojeni s naším produktem a služby, prosím, kontaktujte nás před odjezdem negativní zpětnou vazbu, pak se budeme snažit v našich silách vyřešit problémy a budete spokojeni. To je pro nás velmi důležitá a děkujeme za pochopení.

Díky za návštěvu a přeji hezký den. [Tipy]:pryskyřice diamond nepoživatelné, nenechte děti hrát, aby se předešlo nehodám, jako je polykání.

Diamantový Tvar Náměstí
Plátno Způsob Balení Srolované
Rám No
Vnější Obal Barevné Krabici
Vkládání Oblasti Plné
Materiál Pryskyřice
Vzor Typu PORTRÉT
Počet Barev 30-45
Formulář Jeden
Značka DUTEY
Původ KN(Původu)
Styl Evropský a Americký Styl
Použití Obrazy

Související produkty