Plyn, Palivové Hadice Linek Filtr Pro 23cc 25cc 33cc 43cc 49cc Jet Ped Stand-Up Skútr Pocket Bike

Hodnocení 

110.95 Kč

-6%

118.08 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: Spojky 49cc, km motor, 25H Řetězce, řetěz skútr, vzduchový filtr na skútr, benzínový skútr, 33cc motoru, jsem mortor, spojka kart, karburátor zenoah.

Popis Produktu: Popis:

Stav: 100% Nové

Hmotnost: 32g

Barva: Jak je znázorněno na obrázku

Množství: 1 sada

Celková Délka: Černý Paliva, Délka Hadice: 570mm

Průhledná Palivová Hadice Délka: 620mm

Věnujte pozornost : Prosím, kontroluje velikost položky pečlivě, pak se rozhodnout, zda je správný ten, který chcete koupit, nebo ne.

Doprava:

1. Všechny položky budou odeslány do 5 dnů po obdržení platby.

2. Obecně platí, že naše výrobky jsou dodávány China Post Air Mail . Pokud chcete, aby ostatní express shipping, prosím, kontaktujte nás pro cenovou nabídku.

3. Čas dodání:

Doprava

Země

Cca. Doba Dodání

China Post Air Mail

Spojené Státy

20-25 pracovních dnů

Evropa / Austrálie / Nový Zéland

25-40 pracovních dnů

Rusko / Kanada / Mexiko / Španělsko / Kazachstán

35-60 pracovních dnů

Brazílie / Jižní Amerika / Jižní Afrika

45-90 pracovních dnů

4. Kvůli počasí, stávka (někdy), nebo na dovolenou, to bude mít zpoždění několik dní, prosím, buďte trpěliví.

5. Dovozní cla , daně a poplatky NEJSOU zahrnuty v položce ceny nebo poplatky za dopravu. Tyto poplatky jsou kupujícího odpovědnost. Zkontrolujte prosím, zda se vaše země vlastní kancelář určit, co tyto dodatečné náklady budou před nákupem.

Návrat:

1. Všechny položky budou dvakrát kontrolovány a dobře zabalené před odesláním. Poté, co jste obdrželi produktů, prosím, zkontrolujte, zda položky pečlivě.

2. Všechny výrobky jsou v dobré kvalitě, když lodní dopravy pro naše zákazníky. Pokud máte jakékoliv poškozené zboží, nesprávné položky nebo položky, jak je popsáno, můžete ho poslat zpět a vrácení musí být provedeno do 15 dnů poté, co kupující obdrží položku. Ale ty by měly být zodpovědný za zpáteční poštovné, pokud máme poslal špatné zboží, nebo položka je poškozen během přepravy.

3. Všechny vrácené zboží musí být v původním obalu a musíte nám poskytnout přepravní sledovací číslo, specifický důvod pro návrat, a vaše číslo objednávky.

Zpětná vazba:

1. Usilujeme o 100% spokojenost zákazníka . Budeme rádi, pokud můžete nám pozitivní zpětnou vazbu a 5 hvězdiček, pokud je to výhodné.

Prosím, hodnotit tuto transakci:

2. Žádáme vás, abyste nás okamžitě kontaktovat předtím, než si dát neutrální nebo negativní zpětnou vazbu, abychom mohli uspokojivě řešit své problémy.

Zákaznický servis:

Pokud máte jakékoliv dotazy, Pease, neváhejte a kontaktujte nás, jsme ochotni vyslechnout vaše požadavky a problémy. Budeme vám dát uspokojivou odpověď do 1 pracovního dne .

Transparentní Paliva, Délka Hadice 620mm
Černá Paliva, Délka Hadice 570mm
Značka xlsion

Související produkty