Truelove Pet Svazku Neoprenové Polstrované Ne Vytáhnout Postroj Pes Pet Supplies TLH58121

Hodnocení 

332.84 Kč

-30%

475.58 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: aeropress káva, pes har, pes auto produkty, draci psy, kombinézy truelove, kocour kabelového, diamond dog pás, zábavné pet postroj, nylon neopren bunda, pes.

Velikost

Funkce

1.Snadné uchopení rukojeti pro rychlé ovládání,auto bezpečnostní pás lze také dostat přes to pro kontrolu psa v pohybu v autě. 2.Lehké a odolné Hliníkové slitiny O-kroužek s odpovídající barvy. 3.High density nylon popruh s 3M reflexní,zlepšení viditelnosti ve tmě. 4.Panel regulátoru s odpovídající barvy pro snadné nastavení. 5.Měkký neopren polstrované, je pohodlné,a nezpůsobí problém nosit na psí srst nebo kůže.Tam jsou carelabel zapsat vlastníka telefonní číslo. Duraflex spony na obou stranách s velkou nosnost,výrazně zlepšuje pevnost v tahu. 6.Tam jsou smyčky pro připevnění LED světla.

Show

O Návrat A Vrácení Peněz

Pokud nejste spokojeni se svým nákupem, můžete vyměňovat položky.Kupující je odpovědný za všechny další přepravní poplatky. Pokud narazíte na nějaké situace, nebo jakékoliv neuspokojivé situaci, prosím, nepoužívejte otevřený spor, prosím, kontaktujte náš zákaznický servis, aby vysvětlit problém jste se setkali, budeme řešit to. Pokud výrobky mají jakýkoliv problém,pls kontaktujte nás do 24 hodin po obdržení. Vezměte prosím na Vědomí: Vrátil položky musí být nové a v původním stavu. Měla vrací být požadováno. , Kontaktujte nás prostřednictvím zprávy nebo e-mailem nebo obchodní manager Poskytnout co nejvíce podrobností o problému, který máte. Vrátit položku za dohodnutou výměnu nebo refun

O nás Truelove pet je nejvíce profesionální výrobce pet produkty pro více než 10 let v Číně. Truelove značka byla špičkovou výrobu pet chování, kontejnmentu a životní styl, výrobky pro více než 10 let pomáhá milionům lidí a domácích zvířat. Můžeme vám nabídnout služby OEM pro váš vlastní design. Držíme velký sklad a malé objednávky pro naše Truelove produkty jsou také vítány.

O doručení zásilky na celém světě Loď Čas: pondělí až pátek - Dodáno do 24 hodin. Sobota až neděle - Loď v pondělí. Ostatní svátky jsou dodávány na první den pracovní den(Podle Čínského Času) způsob Dopravy doprava Zdarma od www.kscm-jicin.cz Standardní Dodací nebo E-paketu:obvykle 16-35 dnù. (Pro balíček méně než 2kg) DHL,FEDEX,UPS,EMS,TNT: obvykle 5-10 pracovních dnů nezaručujeme dodání času na všech mezinárodních zásilek v důsledku rozdílů v celní odbavení časy v jednotlivých zemích, Pokud jste neobdrželi položku v rámci dodací lhůta, prosím, kontaktujte nás, budeme kontrolovat to a odpovědět vám co nejdříve.Naším cílem je spokojenost zákazníka!!!

O zpětnou Vazbu, Jakmile jste obdrželi výrobek, prosím, chvilku nechte nám pozitivní zpětnou vazbu, Pokud nejste s ní spokojeni,před odjezdem negativní zpětnou vazbu, prosím, dejte nám vědět jako první,a my vám může pomoci vyřešit problém, dokud jste spokojeni s tím. Uděláme, co bude v našich silách vyřešit všechny problémy a poskytnout vám s nejlepší služby zákazníkům.

Psí Postroj Typ Vesta Postroje
barva 7 barev
Materiál Nylon
Velikost 3XS-XL
Sezóna Všechna roční období
Typ Psi
Číslo Modelu TLH58121
Značka TRUELOVE
Původ KN(Původu)
Funkce Udržitelné, Světla, Čalouněný, Osobní, Rychlé Uvolnění
vzor Dopis

Související produkty