K&F Concept 2 Pack 81 palcový Hliníkový Stativ Světla Stojí S Míčem držák pro Portrét, produktová Fotografie Softboxy Deštníky

Hodnocení 

906.61 Kč

-21%

1 162.24 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: stativ, fotoaparát na stativ, kulová hlava stativu, dítě, mikrofon, k f koncept, godox softbox, softbox stativ, roztomilý slunce deštník, manfrotto, mobilní stolní stativ.

O tuto položku

【FLEXIBILNÍ MINI MÍČ HLAVOU】360° rotující míč hlavou, může volně nastavit úhel vašeho zařízení, a volně se pohybovat stativ pro nastavení správné polohy, které je pohodlné a flexibilní. 【VR KOMPATIBILITA】 Standardní světelný stojan držák pro použití s libovolnou fotografii vybavení, jako jsou vive vr, softbox, různé světla, deštník, pozadí, atd. 1/4" šroub tip na stonku. 【LEHKÝ A PŘENOSNÝ】Pouze závaží 940 g, tento lehký stojan je vyroben z pevné a lehké slitiny hliníku a hořčíku, povrch je anti-oxidační ošetření, hladké a krásné. Kompaktní design je přenosný kolem. 【NASTAVITELNÁ VÝŠKA】Nastavitelná výška od 76cm do 206cm, 81 cm vysoký pro mnoho situací osvětlení. 【OBSAH】2x 79" studio light stojí, 2x míč hlavou koně, 1x pouzdro.

Značka K&F KONCEPT
Použití Video Kamera
Typ Mini Tripod / Lightweight
Hmotnost (g) 2000g
Materiál Hliník
Číslo Modelu KF-200
Balíček Ano
Max Extened Délka (mm) 2060mm
Délka ve složeném stavu (mm) 760 mm
Původ KN(Původu)

Související produkty