CNC Spoilboard Router Navařování Bit T-tvarování 1/2" Stopka Dřeva, Frézování, Hoblování Fréza Dřevoobráběcí Nástroje Deska Zploštění Router

Hodnocení 

177.77 Kč

-42%

311.86 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: kone nástroj, router povrch, spoilboard, bit vrták dřevo, fréza povrchu, trochu routeru, tenké dřevo fréza, mill tool, zippo, deska dřevo.

Body:

1、3 Hrany, Dřeva, CNC frézy: Stopka průměr 12 mm; cut průměr 1-15/16.

2、Prémiové Kvality: ostré carbide hrotem bit, pevné kalené oceli subjekty s anti-kickback design.Vybudovat s tepelně odolný teflonový povlak, který může snížit pryskyřice build-up pro rychlé a snadné čištění.

3、Univerzální Dřevoobráběcí Nástroje: Tento profesionální čištění spodní část je nejen ideální pro dřevěné desky zploštění, zabrousit nebo letadlo horní povrch spoilboard, ale také pro ořezávání a drážkování/zapichování.Skvělá náhrada bit nástroj pro dřevozpracující tesař!

4、Široké Použití: Vhodné pro pevné lesy, laminát, dřevotřískové desky, překližky kompaktní panelu, akryl a atd. Vyhněte se řezání kovu a non-dřevěné materiály.

5、Použitelné Stroje: Použití na CNC a jiné automatické routery, stejně jako ruční a stolní montáž přenosné routery.Jako je zpracování dřeva rytí stroj, ořezávání stroj.

Specifikace:

Materiál: YG6 slitiny hlava, 45 # uhlíkové oceli, plastu stříkaného povrchu

Shank: 1/2 v

Snížit průměr: cca 1-15 / 16 v

Řez délka: cca 1/2 v

Velikost balení: cca 50mm * 50mm * 92 mm/1.97 * 1.97 * 3.62 v

Balení Seznam:

1 x CNC Spoilboard Navařování Router Bit

Materiál Vysoce Uhlíkové Oceli
Značka VAHIGCY
Délka /
DIY Dodávky Zpracování dřeva
Číslo Modelu 2020
Typ Vrták S Vyměnitelnou
Použití Dřevo Vrtání

Související produkty