Kontinentální Středomořské lila přívěsek světla. barevné sklo odstín 40/52/60cm až závěsné svítidlo Vnitřní bar osvětlení

Hodnocení 

3 584.68 Kč

-25%

4 779.58 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: oranžový spínač, led pohybové čidlo bezdrátové, kailh spínače, aplique led nástěnné, klávesnice přepínač, mx spínače, aplique ložnice, led moderní jídelní přívěsek, 100 switch, šedá spínač.

Kontinentální Středomořské styl lila přívěsek světla. barevné sklo odstín 40/52/60cm až závěsné svítidlo Domácí bar svítidla

Funkce : Materiál: barevné Sklo, kov Světelný zdroj: 40cm E27*3 / 52cm E27*4 / 60cm E27*5 Velikost: Jako obrázek zobrazen, D40/52/60cm Barva: jako obrázek zobrazen Certifikace: ROHS a CE Aplikace: Obývací pokoj, Jídelna, pokoj osvětlení Záruka: 2 roky

Zásilka 1. Po celém SVĚTĚ DOPRAVU (s Výjimkou některých zemí a APO/FPO). Způsob dopravy závisí na vašem výběru.

2. Položky budou odeslány do 1-7 pracovních dnů po zaplacení je vymazána a pak poskytnout vám sledovací číslo a sledování web.Jsme jediná loď na potvrzené objednávky adres. Vaše objednávka adresa MUSÍ ODPOVÍDAT vaší Dodací adresu.

3. Všechny položky balené s ochrannou Bublinu, aby zajistili, že vaše produkty dorazí v perfektním stavu.

4. SLUŽBA TRANZITNÍ ČAS je poskytována dopravce a vylučuje víkendech a svátcích. Tranzitní časy se mohou lišit, zejména během prázdninové sezóny.

6. Pokud jste neobdrželi vaši zásilku do 30 dnů od platby, prosím kontaktujte nás. Budeme sledovat zásilku a dostat zpět k vám co nejdříve s odpovědí. Naším cílem je spokojenost zákazníka!

7. Doba Dodání:

Záruka a vrácení politiky Jsme vždy uplatnění sebe, aby lépe naše služby všem našim zákazníkům. Následující jsou některé otázky, naše Záruka a vrácení Podmínky: 1. Tato položka je zcela NOVÉ a v původní továrně box a balení, všechny produkty byly kontrolovány a baleny v dobrém stavu před odesláním. 2. Uvedené obrázky nejsou aktuální položky a jsou pouze pro referenci. 3. Normálně poskytujeme 3 roky záruka pro spotřebitele, aby naše LED světla. Pokud led světla byly rozděleny ve dvou letech kvůli problémům s kvalitou, budeme opravit to zdarma. (S výjimkou položek poškozena nebo zneužití po přijetí). 4. Před vrácením zboží, prosím, kontakty na nás nejprve diskutovat o otázkách, které vás mají. Mezitím prosím, řekněte nám, co vada je, že k odstranění nesprávného použití. 90% času jsme schopni vyřešit problém tím, že technickou podporu, aniž by jste museli poslat něco zpět. 5. Pokud tam jsou nenapravitelné vady se zařízeními, můžete se vrátit zpět k nám na opravu nebo výměnu v rámci našich dvanácti měsíců záruka. 6. Obecně platí, doporučujeme vám, vrátit vadné zboží zasláním prostřednictvím pošty a EMS, spíše než pomocí kurýrů, jako je DHL, UPS, FEDEX a TNT. Obvykle to bude trvat 7-15 dnů na vrácení zboží k nám Poštou nebo EMS. 7. Návrat expediční poplatek bude odpovědný od kupujícího.

Zpětnou vazbu Jsme se zachovat vysoké standardy kvality a usilovat o 100% spokojenost zákazníka! Zpětná vazba je velmi důležitá žádáme vás, abyste nás okamžitě kontaktovat předtím, NEŽ dáte nám neutrální nebo negativní zpětnou vazbu , abychom mohli uspokojivě řešit své problémy. To je možné řešit problémy, pokud nechceme o nich vědět!

Je to kupujícího repsponsibility pracovat s vlastní a platit daně/tarif/vlastní poplatky, když paket dorazí na místo určení. Prodávající neberte žádné ztráty, které způsobil podle vlastní vůle. * Pokud nechcete dohodnout na položky, prosím, nepokládejte objednávky.

Číslo Modelu HMDML
Základní Typ E27
Technics Ryté
Typ Instalace řetězce přívěsek
Zdroj Světla Žárovky
Je Stmívatelné No
Certifikace CCC
Je Žárovky Zahrnuto No
Záruka 2 Roky
Napájecí Zdroj AC
Stínidlo Barva modrá
Typ Přepínače Bez spínače
Počet zdrojů světla 2
Styl Středozemní Moře
Aplikace Jídelna
Materiál Těla shell, Žehlička
Typ Položky Přívěsek Světla
Původ KN(Původu)
Dokončit Pokovování
Místo Studie
Značka MUCHTING
Osvětlení Prostoru 10-15square metrů
Napětí 90-260V
Materiál Kovové

Související produkty