Rotace přisazená LED Downlight COB 7W 12W 20w 30w bodové LED Stropní Downlight Obchod s Oblečením Bodové Světlo

Hodnocení 

332.84 Kč

-5%

350.36 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: skvrny led encastrable, led bodové rgbw, světlo svítidla, chléb lampa, scénické tapety, rgb mini downlight, led spot, velký led stropní downlight, starožitný stropní lampy, led rgb spot.

Model: Otočit přisazená Downlight Skutečný Příkon:7W/12W/20W/30W Je Stmívatelné:Ne typ Instalace: Montáž na Povrch(na Stěnu) Použití: Pozadí, stěna, oděv, obchod, výstavní síň, hotel osvětlení Výhody: Nastavení Rotace úhel LED Čipy: EPISTAR(Nejlepší čipy v LED na trhu), Barva: Teplá Bílá(3000 - 3500K);Studená Bílá (6000-6500K),Přírodní Bílá(4000-4500K) Vstupní Napětí:AC85-265V Úhel Paprsku: 24 stupňů Lumen hodnota 1t=s účinností 120lm LED pracovní teplota: -25°C - +65°C, Dlouhá životnost dosahuje 100,000 hodin Vynikající světelná účinnost Schváleno:CE/RoHS 2 let zdarma náhradní motor paket patří 1KS Světlo Poznámka: Milý Příteli,kvalita pro LED produkt je velmi důležité,v porovnání s jinými obchodě pečlivě o kvalitě v detailu,jako je například odvod tepla,LED čipy,tak, že žádné problémy ve vaší budoucí podnikání.některé výrobky nemohou vědět, kvalita po použití pouze 2-3 měsíce,ale po tomto období,rychle lumen odpisy,světlo

blikání,koroze,lehké místě, a tak dále.Neříkej, že cena je dražší než v jiných obchodech,vy koupit nejlepší kvalita produkty,lze použít pro několik let,ale koupit špatná kvalita výrobků,pouze několik měsíců a přinese vám více problémů a přijít o peníze v vaše podnikání a budoucnost.

Jsme Golden Ocean byly trval na tom, nabízí nejlepší kvalitu výrobků pro naše zákazníky,jsme se věnovali v té nejlepší kvalitě produktů celého trhu a na celém světě.

platba

1. Přijímáme alipay, west union, TT. Všechny hlavní kreditní karty prostřednictvím zabezpečeného platebního procesoru podmíněná.

2. Platba musí být do 3 dnů od objednávky.

3. Pokud nemůžete platbu okamžitě po aukci blízko, prosím, počkejte několik minut a zkuste to znovu.

zásilka

1. Globální lodní dopravu tím, China post, HongKong post, EMS, DHL, FEDEX, atd.

2. Všechny položky budou odeslány do 1 až 2 pracovních dnů po zaplacení vymazány.

3. Prosím, ujistěte se, že vaše doručovací adresa je správná. My jen loď na potvrdil, adresu, které jste poskytli.

4. Mezinárodní doprava potřebuje složité přepravní proces (např. obou zemí celní, tranzitní stránky, atd.), také bude ovlivněna mnoha faktory, jako jsou svátky, počasí, podmínky, takže to může trvat déle, aby si vaši tašku.

5. Pokud nemáte platba 30 dnů po obdržení vaší zásilky, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovat zboží, zpět k vám do 24 hodin. Naším cílem je spokojenost zákazníka!

Wrranty&Návrat politiky

1.2 let továrna omezená záruka na vadné zboží (a to včetně zboží, poškození a/nebo zneužití po přijetí). Nástavec je 6 měsíční záruka.

2. Vadné zboží musí být hlášeny a vrátil se do záruční. Kromě toho, prosím, řekněte nám, co je vada a dejte nám číslo vaší objednávky.

Zákaznický servis

1. Když obdržíte balíček, prosím, otevřete ji zkontrolovat před podpisem.

2. Pokud je poškozen, prosím, požádat o "poškození" z poštovní nebo Kurýrní službou.

3. Náš projekt je přímo z továrny, bez prostředníků, vysoké značky, takže jsme schopni poskytnout vysoce kvalitní produkty za konkurenceschopné ceny.

4. Většina vašich e-mailů a zpráv zaměstnanců na odpověď do 24 hodin.

zpětná vazba

1. Vaše spokojenost je naším jediným cílem.

2. Prosím, kontaktujte nás okamžitě, pokud nejste spokojeni, prosím kupte si to. Uděláme, co bude v našich silách sloužit vám lépe.

3. Upřímně doufáme, můžete nám zanechat pozitivní komentář a prováděcí prodávající hodnocení, pokud se vám to líbí.

Zdroj Světla led
Barva Těla černá
Typ Přepínače Touch On/Off Vypínač
Napájecí Zdroj AC
Napájení Tolerance 5%
Je Stmívatelné Ano
Značka NoEnName_Null
Napětí 90-260V
Materiál Hliník
Certifikace UL

Související produkty