Klimatizace Chladivo Barva Kódované R134A Zavřené Ventily Odolné Bezpečné Nástroje pro A/C Chlazení HVAC Nabíjení Hadice#280083

Hodnocení 

161.12 Kč

-19%

201.35 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: chladivo nástroj, chladivo r134a, 720 vzduchu, ac digitální metr, r134, klimatizace klimatizace, vytápění a chlazení, chladivo potrubí gauge set auto, R134a, r410a.

Funkce: Zbrusu nový a vysoce kvalitní HVAC/r služby tech chlazení nástroje.Pomocí uzavírací kulové ventily snižuje ztratit chladiva.Ventily jsou určeny pro standardní 1/4" SAE Chladiva Nabíjení hadice. 1/2" Samec SAE na jednom konci a 1/4" Samice SAE s ventilem základní špachtle na druhém konci.

Specifikace: Typ:Rovné Kulové Ventily Barva:Červená/Modrá/Žlutá Materiál:Mosaz Délka:68 mm/2.68 palce.Vhodné Pro A/C Nabíjecí Hadice HVAC 1/4" AC Chladivo Freon R134a

Důležitá Poznámka: v Důsledku světla a obrazovky nastavení rozdíl, položka barva může mírně lišit od obrázků.Prosím, dovolte mírné rozměr rozdíl vzhledem k různé ruční měření.

Obsah balení: 1ks x Přímé Kulové Ventily

ŽÁDNÝ Maloobchodní Box.Bezpečně zabalené v Bublinkové Tašky.

Všechny položky budou odeslány do 2 pracovních dnů poté, co vaše platba je jasné.Poznámka: China Post Air Mail/Pozemek jen patří k celosvětově post systém, který je mnohem pomalejší než Zvláštní Dodání.Položky dorazí v 7-25 pracovních dnů po celém světě obvykle.A čas příjezdu, závisí také na některé faktory a různých oblastech.Obecný čas příjezdu tabulce je uveden níže pro vaše inference:

Před placeing vašeho zájmu, prosím, potvrďte ceny a další podrobnosti s dodavatelem.Prosím, ujistěte se, přečtěte si celý popis a souhlasíte s tím, aby transakce před nákupem.

Pokud položka je vada, když jste jej obdrželi, nebo nejste spokojeni s tím, prosím, vrátit do 14 dní na výměnu nebo vrácení peněz.Ale položky, musí být zpátky v továrně stavu.Prosím, kontaktujte nás předem a zkontrolovat zpáteční adresu, než se vrátíte.Pokud položka je vadný v 3 měsíce, jsme mohli posílat nové náhradní zdarma, nebo nabízí plnou náhradu po obdržení vadné položky.Pokud položka je vadné za 12 měsíců, můžeme také nabídnout náhradní služby, ale budete muset zaplatit za extra přepravní náklady.

Naším cílem je poskytovat Nejvyšší Úroveň Služeb Zákazníkům, a náš zákaznický servis specialisté jsou vždy stojí vyřešit jakýkoliv váš problém.Velmi si vážíme vaše 5-HVĚZDIČKOVÝ POZITIVNÍ zpětnou vazbu, a prosím, nenechávejte negativní zpětnou vazbu, aniž by požádal o pomoc.

Položka Délka 6.8cm
barva červená/modrá/žlutá
Materiál Mosaz
Speciální Funkce HVAC/r služby tech chlazení nástroje
Typ Položky Montáž klimatizace
Šířka Položky 1.5cm
Externí Testování Certifikace CCC
Hmotnost Položky 0.10kg
Název Modelu AC Chladiva Zavřít
Typ Materiálu Přímé Kulové Ventily
Položka Výška 1cm
Rok 2006-2010
Původ KN(Původu)

Související produkty