01904-HH7338 30cm okraj ručního papíru, slámy model show design sluneční szp ženy volný čas holiday beach klobouk

Hodnocení 

511.70 Kč

-4%

538.51 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: lpt usb hp, nohy 24983, kostky proutí, výtah masky, lock hrábě, led t8 3ft, nůž hala, leafs maska, listy zásobníku.

LIN 'S store úvod: značka:naziyu Vítejte na mém obchodě: Protože styl je velmi mnoho, 95% zásob.Občas tam budou nějaké barvy je skladem.Mějte, prosím, on-line Internetu, pokud vaše objednávka mít nějaké otázky, než zásilku, budu vás kontaktovat.Děkuji moc za pochopení.

Obvod:56-59Cm

materiál:ručně vyrobený papír, sláma

Není vhodný pro příliš velké /příliš malé hlavy osoba

věnovat pozornost: mezinárodní doprava má omezení objemu.více než 60 cm, čína post dont accpet.A čím větší objem, tím snazší je vrácen Číně zvyky.Tak jsem se musí řídit klobouk objem .Použití krabičce je stále nebezpečné.Air bag je nejbezpečnější způsob.Co musíte udělat, je žehlení.Kromě toho, kartony jsou velmi těžké, což zvyšuje náklady na dopravu.zákazník kupovat nákladů přidat.

Takže když obdržíte klobouk, žehlička a bude to perfektní.

Španělsko, Holandsko, Francie,polsko používat EPACKET cena EPACKET je cenově dostupné, a doba přepravy je cca 15-40 dní.Protože www.kscm-jicin.cz chce podporovat jeho vlastní přepravní společnost, to není umožnit prodávajícímu vstup do EPACKET dopravy číslo, ale www.kscm-jicin.cz dopravu dodací lhůta stejně jako EPACKET.Proto, když kupující ze tří zemí, místo objednávky, prodávající vstoupí do další dopravy číslo, a pak poslat správnou EPACKET dopravy informace číslo na kupujícího.

Pokud si koupíte větší množství, tam bude sleva.

Nebo pokud potřebujete další lodní dopravy, prosím, kontaktujte mě.

Naše atraktivní : Moje firma se nachází v provincii zhejiang, mezinárodní obchodní město.Tady je Čína je největší malé komoditní velkoobchodním trhu.Mou hlavní činností společnosti je vnitrostátní a mezinárodní velkoobchodní klobouky Každou objednávku osobně obalu.Po objednávce, před odesláním, pokud máte nějaké dotazy, LING, bude vás kontaktovat na prvním místě.

LING bude zajištěno, že zájmy klienta v co největší míře, prosím, buďte ujištěni, vybrat a koupit.

Způsob kontaktu:

Jméno: ling l

Kupující jsou vítáni, kontaktujte nás.

Platba

1. Plná platba musí být uhrazena do 7 dnů od zadání vaší objednávky.

2. Budeme se dodání zboží do 3-5 pracovních dnů po obdržení vaší platby.

3.Kupující je odpovědný za veškeré daňové a/nebo daně účtované jejich zemi.

Poštovné a předání

1. Pokud nabízíme dopravu zdarma, objednávky budou odeslány China Post air mail do 14-30 dnů.Zvláštní okolnosti, může být až 60 dní.

2. EMS je náš preferovaný způsob dopravy příliš.Mezitím UPS,DHL,Fedex,TNT jsou k dispozici.Můžete také vybrat je, ale musíme přidat náklady na kupní cenu.

3. Ujistěte se, že odejít telefonní číslo při napouštění kupující informace.

4.Můžete zkontrolovat zboží, kde je v tranzitu přes sledování.

Značka naziyu
Typ Položky Sun Klobouky
Vzor Typu Solidní
Materiál Papír
Pohlaví ŽENY
Styl Ležérní
Název Oddělení Dospělé
Číslo Modelu HH7338

Související produkty