JCD 908S Sada Elektrické páječky Přenosné Nastavitelné Teploty LCD Digitální DPS BGA Pájení Železa Pájecí pro Domácí KUTILY 80W

Hodnocení 

214.76 Kč

-34%

330.24 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: pájecí cín, sada pájky, 898d, sada páječka 60w, Pájecí Stanice, JCD, žehlička pájky, jak pájecí sada, lattepanda, Pájecí.

✔ Teplo Rychle a Odvod Tepla Účinnost - Lepší odvod tepla účinnost s naší upgrade steel pipe design, nové pájení železa je efektivnější v lepší odvod tepla.

✔ Upgrade PCBA - používáme čip pevný rezistor, zatímco ostatním na trhu používat barvy prsten odpor, čip pevný rezistor pomůže pájení.

✔ Vynikající Pájecí Pistole - Není třeba pájecí stanice, jen plug and play. Snadné uvedení do provozu. Nastavte teplotu podle potřeby pomocí regulátoru kola na elektronické pájení železa.

✔ 5 Ks Železa Tipy - Pět různých tipů, je páječka snadné, aby se vešly na kytaru, počítače, hardware, a TV kondenzátory nebo příslušenství atd.

✔ Široce Používán Pájecí soupravy - páječka svařovací nástroje je široce používán pro svařování spojů, opravy spotřebičů, Domácí DIY kutily, šperky svařování. Nejlepší volbou pro Svařování začátečník.

Upozornění:

1. Když pájení železo je zapojen poprvé, bude tam přijít kouř od špičky. Kouř se zastaví na krátkou dobu, a kouř by nikdy přijít znovu.

2. Použití pájení stojan a další pomůcky, aby se zabránilo spálené prsty.

3. Netahejte pájecí žehlička tip ven a použít je v tom, že způsob, který zkrátí topné těleso život.

4. Neplatí příliš mnoho pájky zbytečně.

Páječka Sada

Pájení Tipy

Funkce 1 LCD Pájení Železa
Výstupní Teplota 200℃-500℃
Funkce 3 Páječka Soupravy
Číslo Modelu 908S
Původ KN(Původu)
Vstup Voltagle AC110V/220V
Značka JCD
Funkce 2 Páječka 80W
Výstupní Výkon 80W
Funkce 4 Páječka 220V
Teplotní Stabilita ±1℃
Certifikace CE
Rozměry EU/US PLUG
Je Inteligentní Zařízení Ano

Související produkty