Město Tvůrce Inženýrství Jeřáb Stezka Pronájem Dopravních Vozidel, Stavebních Bloků Kompatibilní Technic Odtahový Vůz Cihly Hračky Pro Děti

Hodnocení 

1 729.08 Kč

-70%

5 763.61 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: produkt lego city, blok stavět, lego moc, robot hračka, auto lego technic, blok technic, toy truck, lego ninja, lego technic truck, lego truck.

Vítejte na VH Blok Svět Obchodě TEPLÉ TIPY: Pro uložení nákladu,jsme obvykle loď zboží bez původního balení. Včetně malé části,prosím, věnovat pozornost, aby děti do 3 let. Prosím zkontrolujte zboží, když jste jej obdržel,pokud je to rozbité nebo chybí některé části, kontaktujte prosím prodejce na řešení problémů v čase.Budeme velmi vděční za vaši laskavou podporu.

POZNÁMKA

Produkt balíček neobsahuje samolepky a je elektronicky tisknout. Tištěné díly jsou nahrazeny běžné díly a nemusí obsahovat třetích stran, doplňky. Ruční a omítky jsou pouze pro referenční účely a podléhají skutečné částí balíčku.

Tento produkt je MOC produktu a nepřichází s papírový manuál.

Po odeslání vaší objednávky, prosím, uveďte e-mail adresu a my vám pošleme elektronické brožuře na vaši e-mailovou adresu.Všechny díly jsou kvalitní kontrolovány před odesláním, takže pokud zjistíte, že některé chybějící nebo poškozené díly, nebojte se. Prosím, kontaktujte nás a my vám pošleme je na vás okamžitě zdarma. Věk:6+ let, Materiál:ABS plast Funkce:vysoce kvalitní,šetrné k životnímu prostředí,kompatibilní s všech významných značek

Obsah balení:sada kvalitních cihel + PDF návod ke stavbě

Pohlaví Unisex
Typ Bloky
Věkové Rozmezí > 6 let
Certifikace 3C
Čárový kód No
Funkce 1 jeřáb truck
Funkce 3 Osvícení děti
Velikost Bloku Malé stavební blok(Kompatibilní s Lego)
Funkce 5 DIY Hračky,Vzdělávací Hračky
Funkce 4 Vánoční dárek, hračky, děti, narozeniny, dar, hračka, dar
Varování nemůže jíst
Funkce 6 Inženýrské vozidla cihly
3C Certifikát
Původ KN(Původu)
Číslo Modelu Inženýrské vozidla cihly
Materiál Plastové
Plast Typ ABS
Funkce 2 hračky pro děti,hračky pro kluky

Související produkty