USB Typ C Napájecí Adaptér Converter pro 7.4*5.0 mm Dc Plug Konektor PD Emulátor Spustí Nabíjecí Kabel Kabel pro Notebook Dell

Hodnocení 

163.50 Kč

-37%

263.63 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: co dell xps, qc spoušť, letec kabel usb c, notebook dell, chrono trigger, pro samsung laptop lcd zadní kryt, 30 dc konektor, univerzální usb typ c konektor samec, dell adaptador moc, 7.4 v rc auto baterie.

USB Typ C Napájecí Adaptér Converter pro 7.4*5.0 mm Dc Plug Konektor PD Emulátor Spustí Nabíjecí Kabel Kabel pro Notebook Dell Nabíječka

Funkce:

Určen k nabíjení vašeho zařízení pro Dell Notebook s USB C PD nabíječka. (★POZNÁMKA: Nabíjení rychlostí se bude lišit v závislosti na vašem zařízení a nabíječku, doporučujeme použít USB-C PD Nabíječka) Nabíjecí příkon: 90W nebo vyšší. 7.4*5.0 mm / USB C kabel, ideální pro nabíjení vašich zařízení s power bank nebo USB C nabíječka. Rozloučit se koupit extra adaptér (★Pouze pro Nabíjení, Synchronizaci dat.) Odolný notebook konektor USB C Kabel s otočným USB-C konektor. 1,5 m je dostatečně dlouhá, aby připojení zařízení, když jste stále nabíjení ve vaší ložnici, kanceláři nebo kdekoli budete chtít.

Specifikace:

Barva: Černá

Délka: 1,5 metr

Použitelné modely: Pro Notebook Dell Adaptér Nabíječka

Tipy: vezměte prosím ujistěte se, že příkon pro USB Typ C Adaptér je stejný nebo vyšší, než je výstup (7.4*5.0 mm). Například i f tvůj Typ C adaptér 45W (max),ale vašeho notebooku pro dell potřebuje 65W,to nefunguje. Prosím, laskavě kontaktujte zákaznický servis, pokud pomoc potřebují.

Seznam Balíčků:

1 x Nabíjecí Kabel pro Notebook Dell Adaptér Nabíječka

barva černá
Kabel USB Typ C na 7,4*5,0 mm pro Dell Notebook Adaptér
Značka Geris Moc
Typ Kabel Adaptéru
Produkty Stav Skladem
Číslo Modelu USB Typ C 7.4*5.0 mm Nabíjecí Kabel Kabel
Délka Kabelu 1,5 m
Kompatibilní s Pro Notebook Dell Adaptér

Související produkty