Motocykl Zadní řetězové kolo Kryt Pro Ducati Multistrada 1000/1100 SBK 748/SBK 848 EVO/SBK 916/SBK996 Červená

Hodnocení 

782.68 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: ducati 916 zpět, 748 kapotáž, Ducati 1098, tube ducati 748, počet ducati 748, kryt ducati, DIAVEL, ducati diavel x příležitosti, ducati řetězového kola, ducati diavel x výfuku.

Informace O Produktu Motocykl Zadní Kryt Řetězového Kola

*Stav: 100% Nové Aftermarket Produktu

*Materiál: Hliník

*Dostupné Barvy: Černá,Zlatá ,Červená

*Množství: Jeden kus

*Obutí: Streetfighter 848

*Položka Obrázky:

(Upozornění:Tam jsou některé rozdíly mezi barvou produkty a barva sítě.)

UPOZORNĚNÍ: 1.Některé produkty jsou univerzální model, pokud odkaz má mnoho modely,prosím, zanechte zprávu o vašem modelu.

2. Prosím, ujistěte se, že vaše doručovací adresa je správná a dodávky. Pokud potřebujete změnit adresu, prosím, změňte to v www.kscm-jicin.cz první, nebo nás kontaktujte dříve, než budete platit.

3.Naše webové stránky představuje produkt položek jsou, jak blízko k reálné barvy, ale take jiném světle anddisplay faktory, tam je určitou barvu, prosím, odpusť nám.

4. Žádné pokyny k instalaci,pokud nevíte, jak nainstalovat,prosím, zeptejte se svého místního garáž muže, aby vám pomohl.

5 . Naše cena nezahrnuje Cla, Daně z Přidané hodnoty, Celní Odbavení Poplatky a jiné poplatky. Tyto poplatky jsou kupujícího odpovědnost. Zkontrolujte prosím, zda se vaše země celního úřadu určení, co tyto dodatečné náklady budou před nabízení/ nákup.

6. Kupující musí zaplatit za výše uvedené poplatky v případě, že došlo k určité zboží . Pokud zásilka vrátí zpět k nám v důsledku kupující odmítne zaplatit ty poplatky, nebudeme odesílat zásilky znovu, pokud kupující dokončí tyto poplatky a zaplatit všechny vrátit a znovu nákladů. Kupující nemůže zrušit objednávku nebo žádost náhrady z tohoto důvodu.

7. Pokud jste spokojeni s naším produktem a naše služby, prosím, nechte nás pět hvězd a pozitivní zpětnou vazbu.Pokud tam je otázka pro náš produkt, můžete nás kontaktovat vízum zpráva.

Položka Délka 0cm
Typ Položky Kryty A Okrasné Lišty
Šířka Položky 0cm
Motobike, Aby DUCATI
Položka Výška 0cm
Hmotnost Položky 0.45kg
Název Modelu Řetězového Kola Řetěz, Kryt
Značka AJJOE
barva Černé Zlato Červené
Typ Materiálu Hliník

Související produkty