R134A Automobilové Klimatizace Chladiva chladivem R-134A Šetrné k Životnímu prostředí Chladničky Vodní Filtr náhradní motor

Hodnocení 

190.75 Kč

-20%

238.55 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: freon r134a, ac chladiva, plyn r134a chladiva, 134a, klimatizace chladivo, r12 chladiva, kit r134a, láhev plynu r134a chladiva, r134a nástroj, r410a chladivo.

Dávkování: (všechny náhradní)

1. Mini auto: 3 láhve (single klimatizace / double steam klimatizace)

2. Střední auto: 3-4 lahve

3. Pro Audi P assat a další B-class sedan: 4-5 lahví

Poznámka: čím složitější Je systém klimatizace / čím delší pipeline, tím více chladiva je potřeba.

Parametry:

Materiál: Automobilový chladiva

Kapacita: cca 300 ml

Popis:

1. Léto plné auto led praskla zkušenosti, R134a automobilové klimatizace zvláštní chladiva, čistoty až 99,9%, dobrý chladicí účinek, bez vody a jiných škodlivých nečistot, může chránit chladicí systém proti korozi a nezpůsobuje žádné škody na atmosférické ozonové vrstvy, je pravda, nová generace chladiv.

2. Výkon výrobku je stabilní, doba použití je dlouho, chlazení účinek je dobrý, dát chladný vzduch, který chcete v létě, v pohodě celé léto.

3. Kromě metody, plnění z nízkého tlaku end kompresoru, tato metoda je velmi pomalá vyplnit, obecně používají doplnit metodu, když chladivo je nedostatečná. Provoz kroky: je třeba nastartovat auto, zapnout klimatizaci, a pak přidat chladiva plynu, a sníh plechovky jsou postaveny.

4. Plný toho, tato metoda je bezpečné a rychlé, a je vhodný pro první náplň chladiva v systému chlazení (chladivo tank převrácený).

Provoz kroky: Po vysávání, neotvírejte klimatizace, přímo přidat kapalného chladiva z vysokotlaké end (nádrž chladiva ve vzpřímené poloze).

Vyplnit chladiva z nízkotlaké straně, nastartujte motor a zapněte klimatizaci (nádrž chladiva ve vzpřímené poloze).

Opatření:

1. Neponechávejte prázdné nádrže v místě, kde korozivní plyn je spalován nebo pod tlakem. Prázdné tanky nejsou opakovaně použitelné.

2. Používejte ochranné brýle během provozu. Pokud je náhodou je vstříknuta do očí nebo na kůži, okamžitě vypláchněte velkým množstvím vody.

3. Cílem není spodní části může v lidském těle během operace.

4. Maximální vnitřní tlak nádoby je 15MPa. Při otevření klimatizace kompresor, ujistěte se, že utáhněte matici vysokotlakého konce fluorinator nebo ne spojit se s vysokým tlakem, aby se zabránilo výbuchu high-tlak plynu.

5. skladovací teplota by neměla být příliš vysoká nebo příliš nízká, aby se zabránilo přímému slunečnímu záření.

6. Nepokládejte na motoru nebo z chladiče, aby se zabránilo přímému slunečnímu záření.

7.Skladovací teplota je nižší než 40℃. Pokud je vyšší než 53 ° c, je zde nebezpečí výbuchu nádrže.

8. Ne třást sklenici těžké.

9. Tento produkt je vysoký tlak zkapalněného plynu, a musí být provozována profesionální technik, aby se zabránilo zranění.

Výpis:

Chladivo*1 nebo 3

Rok 2020
Typ Materiálu Automotive Klimatizace Chladivo Chlazení
Speciální Funkce Automotive Klimatizace Chladivo Chlazení
Název Modelu 951236
Externí Testování Certifikace ce
Hmotnost Položky 300g

Související produkty