Nejnovější HD1080P Mini Wifi Kamery, Infračervené Noční Vidění Kamera Sledování IP/AP Kamera Detekce Pohybu podpora hiddden TF karty

Hodnocení 

854.70 Kč

-62%

2 309.77 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: kamery cctv, spycam mini wifi, tangmi špionážní kamera wifi, mini spy kamera, špionážní kamera wifi špionážní, mini kamera espion 4, fotoaparát spi, špionážní hodinky fotoaparát, hd video, skrytá kamera, špionážní tajemství, plstění skla brýlí.

Vlastnosti: 1,Nejmenší WI-fi/IP kamery,dálkové sledování jakéhokoliv kde kdykoliv. 2,HD1080P wifi,zobrazovací jasnější,živější barvy. 3,Dvě 5*8MM noční vidění světla,940nm Světlomety,noční vidění, bez světla a vzdálenost může až 5meters. 4,Podpora Vzdálené spuštění alarmu a vzdálené přehrávání. Žádné TF karta je potřebné pro Dlouhé vzdálenosti dohledu. Nicméně TF karty musí být vložena, pokud chcete uložit sledování videa a přehrávání.

Maximální TF karet, podporuje až 128 G.Nepřetržité nahrávání 8G o 2 dny;16G asi 4 dny;32G o 8 dní; 64G o 16 dní;128 G o 32 dní.

Nejmenší WI-fi fotoaparát:

Velikost je pouze 3,1 X 1,1 X 3,8 cm, rozměr je pouze 24% tradiční wi-fi kamery. Štíhlá stavba je velmi výhodné pro utajování. V podstatě můžete nainstalovat kamkoliv, aniž by je viděl.

Night vision Night vision je dost, aby se ven, co se děje v nízké světlo zazvonil 15 ft/5m. Při nahrávání, LED světlo ne bright a flash. Mini Velikost přenosné mini kamera nebude čerpat žádnou pozornost, můžete jej umístit do rohu vašeho domu, dvorek, zahrada, dokonce i ve vaší kapse nebo na vašem límec s klip v ceně. Můžete nahrávat jak fotky a videa, aniž by někdo věnovat pozornost Dálkové Ovládání s/bez Sítě S APP (skenování kód ke stažení), můžete ovládat fotoaparát na mobilním zařízení. Hotspot Mode( Point-to-Point režimu), fotoaparát vytvoří Hotspot automaticky, když je vaše mobilní zařízení se k němu připojit mezi 15-20M, můžete ovládat fotoaparát. Režim WiFi(Router mode), fotoaparát, připojení k WiFi, síť, vaše PC a mobilní zařízení lze dálkově ovládat přes APLIKACI

Vzdálené přehrávání funkce: Video záznam z TF karet lze zobrazit na dálku kdykoliv a kdekoliv, takže všechny nahrávky budou k dispozici pro vás, kdykoliv potřebujete.

Audio Systém Vestavěný mikrofon/speacker (AAC)
Vestavěná Paměť Velikosti Non
Technologie Snímače CMOS
Dálkové Ovládání AP Connect & P2P Connnect sledování a ovládání kamery live
Balíček Ano
Formát Souboru MP4 (H. 264 Kódované)
Rozlišení Videa HD 4K/ 1080p/720p
Typ Paměťové Karty MicroSD / TF
Rozměr 3.1 X 1.1 X 3,8 cm
Číslo Modelu YM ZAHLÉDL XD1
Značka YMSPIED
Detekce pohybu vzdálenost 5 metrů rovně
Systém Podpory Windows ME / 2000 / XP / 2003 / Vista, Mac OS, Linux
Noc Vsion IR Led pro Noční Vidění bez osvětlení
High Definition Support 1080P (Full-HD)
Typ ip kamery, mini kamery, wi-fi fotoaparát

Související produkty